Wide Screen
Image default
Filmek

Mesébe illő, ahogy Joe Manganiello Deathstroke lett

Nyugodt szívvel kijelenthetjük, olyan a mesében nincs, hogy Joe Manganiello Deathstroke lett Az Igazság Ligájában.

Nem nagy túlzás kijelenteni, hogy Az Igazság Ligája legjobb jelenete az volt, mikor a stáblista végén Deathstroke megjelent Lex Luthor hajóján, hogy megalapítsák a Végzet Légióját. A közelmúltban megjelent egy bejegyzés, melyből kiderült, hogy nem akármilyen módon választották be Joe Manganiello színészt a DC gonosztevői közzé.

Az Igazság Ligája első próbálkozása alaposan megbukott a vásznon, és nem csak a kritikusok szedték darabjaira a Warner / DC páros filmjét, de a rajongók is, igaz ők abba keresték a hibát, hogy Zack Snyder rendező távozása után Joss Whedon vette kezébe az irányítást. Azért ne csapjuk be magunkat, ezt még Snyder sem menthette volna meg, annyira csapnivaló volt a Liga, ám Deathstroke bemutatása hibátlan volt. Deathstrokeról elsőként Ben Affleck posztolt egy képet, amit állítólag egy tesztforgatáson rögzítettek, és sokáig úgy tudtuk, Joe Manganiello karaktere lesz a The Batman gonosztevője, de Matt Reeves nem csak a történetet írta át, hanem a gonoszok listáját is, így várhatóan Deathstroke-ot száműzték a filmből, helyette azonban saját filmet kap a Warner fejeseitől. Most azonban kiderült, hogy egészen szokatlan módon talált gazdára a szerep.

CASTING: At Melbourne Oz comic con Joe Manganiello revealed how he got the call from WB about playing Slade Wilson/Deathstroke from r/DC_Cinematic

Egy rajongó Reddit fórumon arról írt, hogy Jon Berg, a DC Filmes részleg egykori vezetője az interneten keresgélt, amikor rátalált egy rajongó által készített Deathstroke rajzra, természetesen Joe Manganiello színész alakításában. Bergnek annyira megtetszett a rajz, hogy rögtön rácsörgött a színészre, hogy lenne-e kedve egy tesztforgatásra, ahol megnéznék a főgonosz szerepében.

Később Manganiello Twitteren azért hozzáfűzte, hogy sokkal többről volt itt szó, mint egy rajongó által elkészített képről, azonban azt is megjegyezte a színész, hogy ha nincs a lelkes rajongó a rajzával, akkor talán soha nem kap telefonhívást a stúdiótól, s nem válogatják be élete egyik legnagyobb szerepére. Nagyon bízunk benne, hogy a Warner nem váratja meg a rajongókat, s mielőbb elkészítik a már bejelentett Deathstroke saját filmet.

Deathstroke A zöld íjász című sorozatban

Még több a témában...

A Shazam! rendezője elárulta, miért nem a tradíciós DC logóval kezdődött a film

Kévés Bence Mihály

Zack Snyder elárulta, eredetileg milyen szerepet szánt Wonder Womannak a Batman Superman ellenben

Kévés Bence Mihály

Nem streaming lett belőle, hanem két hónappal eltolták a Wonder Woman 1984 bemutatóját

Kévés Bence Mihály

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat