Főoldal Filmek Zack Snyder: Az Igazság Ligájában Batman és Deathstroke egy csapatban fog harcolni
Filmek

Zack Snyder: Az Igazság Ligájában Batman és Deathstroke egy csapatban fog harcolni

Ezúttal valami sokkal nagyobb ellen fognak közös erővel fellépni.

445
Batman

Az elmúlt hónapokban Zack Snyder rendező többször is betekintést engedett a március 18-án megjelenő Zack Snyder: Az Igazság Ligája című film munkálataiba. Minap megtudtuk, hogy egy cliffhangerrel végződik majd a film, egy nagy vendégszereplőt is kapunk, de ami számunkra a legfontosabb, hogy világpremierrel egy időben magyar szinkronnal érkezik a film az HBO Go-ra.

Az IGN Fan Fest tegnapi napján Snyder elmondta, hogy Batman és Deathstroke ezúttal egy csapatban fog harcolni. A képregényekben Deathstroke, azaz Slade Wilson egy orvlövész, aki korábban más szupergonoszokkal szövetkezett Batman ellen. Bár Deathstroke Batman egyik legnagyobb ellenfele, de most félre kell tenni mindent, mert valami sokkal félelmetesebb tart a Föld felé.

Amikor először találkozunk Joe [Manganiello] karakterével ebben a filmben, egyértelműen ő és Batman valamiféle egyezségre jutott, és partnerek egy kicsit. Azt hiszem azért, mert van egy nagyobb ellenség.

Zack Snyder

Snyder szerint ez az, ami megkülönbözteti Deathstroke-tól attól, akit Joss Whedon változatában láttunk a stáblista utáni jelenetben. A film végén Lex Luthor hajóján megpillantjuk a gonoszt, hogy ők is felállítsanak egy gonosz formációt az Igazság Ligájával szemben.

Azt hiszem, hogy ez egy nagy különbség. Nem vérre menő harcot vívnak egymással. Valójában összedolgozva próbálják kitalálni, hogyan menthetnék meg ezt a világot.

Zack Snyder

A színész még tavaly posztolt közösségi falán, nem biztos, hogy karakterének gonosz oldalát fogjuk megismerni ebben a filmben. Sőt, arra is utalt, hogy valamilyen nagy csatában vesz részt. Egy teória szerint Deathstroke nem éli túl a filmet. Erre a színész is utalt korábban. Ez nem megerősített hír, de tekintettel arra, hogy a Ben Affleck-féle The Batman halott ügy – Deathstroke ott lett volna a főgonosz -, nem valószínű, hogy látjuk a jövőben a karaktert.

Deathstroke
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események