Főoldal Filmek Zack Snyder felfedte, hogy Jokeren kívül ki lesz az a nagy vendégszereplő Az Igazság Ligájában
Filmek

Zack Snyder felfedte, hogy Jokeren kívül ki lesz az a nagy vendégszereplő Az Igazság Ligájában

Összejön a hetes formáció a film végén.

460
Az Igazság Ligája

Alig egy nappal azután, hogy kiderült, a Zack Snyder: Az Igazság Ligája című filmben egy nagy vendégszerepre is sor kerül majd, megerősítést kapott, ki lesz ez a titokzatos karakter. A film második előzetesében már láttuk Jared Leto alakításában Jokert, így őt kihúzhatjuk a listáról, de akkor ki?

Figyelem! A cikkben SPOILER olvasható.

Tegnap a Vanity Fair lap tette közzé, hogy Snyder egy új jelenetet forgatott a befejezésre, majd megjegyezte, hogy ezzel az új jelenettel és vendégszereppel szerettek volna kedveskedni a legnagyobb rajongóknak. A hír után több se kellett a fanoknak, rögvest belevetették magukat a találgatásokba, hogy ki lehet ez a titokzatos karakter. Az elmúlt 24 órában olyan nevek merültek fel, mint A zöld lámpás, Hawkman és még Harley Quinn neve is felmerült. Mi sem bizonyítja jobban, hogy mennyire elszántak a rajongók a Zöld lámpás teória mellett, hogy Ryan Reynolds közösségi oldalán cáfolta, hogy Hal Jordan szerepében látnánk újra.

Sajnos azonban ez a karakter nem annyira titokzatos, mint azt elsőre gondolnánk. Az io9 arról számolt be, hogy forrásai szerint a vendégszereplő nem más, mint a DC J’onn J’onzz-a, más néven a Marsibéli Vadász.

Az sem titok, hogy a karaktert már láttuk korábban. Még 2019-ben kaptunk utalást rá, amikor Snyder közösségi oldalán megosztott egy képes forgatókönyvet, amin a Marsibéli Vadászt láthatjuk Martha Kent bőrében. Majd az első előzetesben is láthatjuk ezt a bizonyos jelenetet, most pedig nagyon úgy tűnik, hogy a film végén felfedi magát a Liga előtt is. Ezzel pedig megvalósul Snyder korábbi kijelentése is, hogy a filmben egyesül a hét tag.

Marsbélie Vadász
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események