Az Igazság Ligája

A Zack Snyder’s Justice League trailer titokban bemutatta a Liga hetedik tagját?

Ő lenne Az Igazság Ligája legújabb tagja?

Sokan hisznek benne, hogy az HBO Max streamingszolgáltatóra érkező Az Igazság Ligája rendezői változata újabb szereplőket fog bemutatni. Amit részben már megerősítettek, hiszen Darkseid szerepelni fog a filmben, valamint DeSaad segítőjét is megmutatták. A zöld lámpásról már nem is beszélve, amire a rendező is utalt egy korábbi bejegyzésben.

Kanyarodjunk vissza egészen 2017-ig, amikor a filmet bemutatták a mozikban. A promóciós poszteren az a felirat állt, hogy ’Unite the Seven’, ami nyers fordításban annyit tesz, hogy a hét egyesülése. Ezzel a szlogennel teljesen összezavarták a rajongókat, hiszen a filmben csak hat hőst láttunk, bár leszögeznénk, hogy a filmet alaposan megvágták és sok újraforgatás történt.

Múlt hétvégén a DC FanDome szombati programján bemutatták a Snyder Cut első ízelítőjét, amiben talán a titokzatos hetedik tag is feltűnt. Egészen 1:03 percig kell tekernünk a videóban, amikor is Lois Lane ajtót nyit és üdvözli Martha Kent-et. Dehogy is, a hetedik tag nem Lois. Martha az, ám ez nem az a Martha, akire sokan gondolnak. Egy újabb időutazás, most 2019-be megyünk vissza. Snyder több storyboardot is megosztott arról a jelenetről, amit kivágtak a mozis változatból. Ezeken a terveken az látható, ahogy Superman halálát követően Martha meglátogatja Loist. A jelenet után Martha átalakul J’onn J’onzz karakterré, azaz Martian Manhunter-ré, mielőtt újra felvenné közönséges alakját, Swanwick tábornokot. A karaktert Harry Lennix játszotta Az acélemberben és a Batman Superman ellenben.

A storyboard megerősítette azt a népszerű teóriát, hogy Martian Manhunter a DC Moziverzum kezdete óta jelen volt (Az acélember), csak nem vettük észre. A képregényekben J’onn J’onzz egy páratan erővel bíró idegen, aki évszázadok óta a Földön bujkál. Titokban megfigyelte a metahumánok növekedését, mielőtt csatlakoztak volna az Igazság Ligájához. Ha igaz a feltevésünk, hogy egy ilyen fontos jelenet helyet kapott az előzetesben, akkor az nem mást jelent, minthogy a karakter jelentősebb szerepet kap a filmben, s még a karakter valódi arcát is látni fogjuk.

Total
5
Shares
Previous Article
Zack Snyder

Zack Snyder azt hitte, a Warner Bros. szórakozik, mikor kétórásra vágták Az Igazság Ligáját

Next Article
Tenet

Tom Cruise maszkot vett, s beült a Tenet londoni bemutatójára tegnap

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!