Főoldal Filmek Egy masszív cliffhangerrel fog végződni a Zack Snyder: Az Igazság Ligája, de a Warner nem akar második részt
Filmek

Egy masszív cliffhangerrel fog végződni a Zack Snyder: Az Igazság Ligája, de a Warner nem akar második részt

Zack Snyder elárulta, hogyan végződik majd a film.

475
Zack Snyder: Az Igazság Ligája

Valószínűleg már soha nem készül el Az Igazság Ligája második része, pedig mikor bejelentették az első részt, mindenki számításba vette a folytatást. A bejelentés óta azonban sok víz lefolyt a Dunán, Snyder távozott, pótforgatást rendeltek el és a DC Moziverzum is alapjaiban változott meg az elmúlt években. Zack Snyder is úgy fogalmazott az IGN Fan Fest 2021 képnapos rendezvényén, nem valószínű, hogy bármikor is elkészül a második rész.

A március 18-án érkező rendezői változat már egymaga felér két filmmel a 4 órás játékidejével, de ettől függetlenül egy nagy filmként szerepel. A második részre azért lenne szükség, mert Snyder elárulta, hogy mivel fog végződni az első felvonás. Nem lőtte le a poént a rendező, csak beismerte, hogy a film végén helyet kapott egy nagy cliffhanger, ami átvezető lett volna a második részre. De ha visszaemlékszünk a moziban bemutatott verzióra, az is cliffhangerrel végződött, és már tudjuk, hogy az sem kap folytatást.

Snyder megerősítette, hogy a tervezés alatt is két filmként tekintettek Az Igazság Ligája franchise-re, ugyanakkor a rendezői változat nem fog tartalmazni anyagot, a soha el nem készült folytatásból. Mindössze az első rész extra óráit és kivágott jeleneteit sűrítették bele a 4 órás filmbe. A második részt úgy lehet elképzelni, mint egy másik világot. A magokat az első részben ültették volna el, és a folytatásban kikeltek volna. Erre azonban csekély esély van, ahogy erről Snyder is beszélt az IGN-nek adott interjúban. A rendező sem táplál sok reményt a folytatás iránt, bármennyire szeretnék a rajongók. Az első részt is úgy tervezték meg, hogy cliffhangerrel végződjék, ami egy átvezető lett volna a két esemény között.

Mint azt tudjuk, a folytatás gonosztevője nem más lett volna, mint Darkseid, aki a mozis változattal ellentétben a rendezői változatban is szerephez jut. A rendező megerősítette, hogy a folytatásban sokkal nagyobb szerepet kapott volna a gonosz, sőt, bevallása szerint az egész eseményláncot Darkseid vezeti majd ebben a filmben is. Snyder hozzátette még, hogy a második rész egy rémálommal felérő film lett volna, amit Bruce Wayne vizionált a Batman Superman ellen című filmben.

Konkrét részleteket nem tudtunk meg erről a második részről, ám több pletyka szerint a folytatásban a főszereplők elutaztak volna Apokolips bolygóra, hogy otthonában kényszerítsék térdre a gonosz Darkseidot. Segítségül hívták volna A zöld lámpásokat, de a végső nagy összecsapásra csak egy számításba vett harmadik részben került volna sor. Erre már nem fog sor kerülni, de egy korábbi interjú alapján biztosan tudjuk, hogy ebben a masszív cliffhangerben melyik DC karaktert látjuk majd.

Március 18-án kizárólag az HBO GO kínálatban, magyar szinkronnal látható a Zack Snyder: Az Igazság Ligája. Április 1-én pedig megérkezik a Wonder Woman 1984 is, szintén magyar szinkronnal, csak az HBO GO-n.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Milly Alcock
Filmek

Megvan, mikor láthatjuk Milly Alcock Supergirl-filmjét a mozikban

Kitűzték a Supergirl: Woman of Tomorrow bemutatóját.

Superman
BREAKINGFilmek

James Gunn megmutatta Superman teljes jelmezét

A kép alapján tökéletes Superman lesz David Corenswet.

Rebel Moon
Filmek

A Rebel Moon rendezői változata új alcímet kapott az R-besorolás miatt

A Rebel Moon lehet jobb több erőszakkal, vérrel és még több lassított...