Image default
Filmek

Joaquin Phoenix megkezdte átalakulását a Joker-filmre

A Warner Bros. jövő hónapra időzítette a Joker eredettörténet forgatását, és a fotók tanúsága alapján a főszereplő már nagyban készül a produktumra.

A Joker-film forgatását szeptember elején kezdik meg New Yorkban, így nem meglepő, hogy pont abban a nagyvárosban kapták lencsevégre a főszerepet játszó színészt. Joaquin Phoenixet legutóbb a Lynne Ramsay-féle You Were Never Really Here című kísértett járta filmben találkoztunk, de ahogy a lenti képen látható, hatalmas átalakuláson megy keresztül a hollywoodi sztár.

Phoenix mindent megtesz a szerepért, jó pár kilótól megszabadult már, ami a hitelesség fényében szükséges is lehet, ugyanis a karaktert mindvégig sovány testalkat jellemezte a képregényekben. A filmben egyébként még olyan neves színészek kapnak szerepet, mint Robert De Niro, Zazie Beetz és Marc Maron, de pár napig úgy tudtuk, hogy Alec Baldwin is feltűnik majd Thomas Wayne alakításában, azonban a színész naptára miatt kénytelen volt visszautasítani a szerepet.

Todd Phillips rendező Joker filmjét 2019. október 4-én mutatják be az Egyesült Államokban.

Még több a témában...

Megérkezett az első Wonder Woman klip

Kévés Bence Mihály

Leghamarabb 2018 végén kezdik a Suicide Squad 2. munkáit

Kévés Bence Mihály

Az a hír járja, hogy Pingvin tényleg szerepet kap egy készülő DC-filmben

Kévés Bence Mihály

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább