Joaquin Phoenix megkezdte átalakulását a Joker-filmre

A Warner Bros. jövő hónapra időzítette a Joker eredettörténet forgatását, és a fotók tanúsága alapján a főszereplő már nagyban készül a produktumra.

A Warner Bros. jövő hónapra időzítette a Joker eredettörténet forgatását, és a fotók tanúsága alapján a főszereplő már nagyban készül a produktumra.

A Joker-film forgatását szeptember elején kezdik meg New Yorkban, így nem meglepő, hogy pont abban a nagyvárosban kapták lencsevégre a főszerepet játszó színészt. Joaquin Phoenixet legutóbb a Lynne Ramsay-féle You Were Never Really Here című kísértett járta filmben találkoztunk, de ahogy a lenti képen látható, hatalmas átalakuláson megy keresztül a hollywoodi sztár.

Phoenix mindent megtesz a szerepért, jó pár kilótól megszabadult már, ami a hitelesség fényében szükséges is lehet, ugyanis a karaktert mindvégig sovány testalkat jellemezte a képregényekben. A filmben egyébként még olyan neves színészek kapnak szerepet, mint Robert De Niro, Zazie Beetz és Marc Maron, de pár napig úgy tudtuk, hogy Alec Baldwin is feltűnik majd Thomas Wayne alakításában, azonban a színész naptára miatt kénytelen volt visszautasítani a szerepet.

Todd Phillips rendező Joker filmjét 2019. október 4-én mutatják be az Egyesült Államokban.

Total
2
Shares
Previous Article
Luke Skywalker

Mark Hamill még mindig nem érti a Star Wars: Az utolsó Jediket

Next Article

A Fekete Párduc a legjobb film díjára hajt a Oscar-gálán

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!