Thanos

Jim Starlin úgy gondolja, hogy Thanos vissza fog térni az Örökkévalókban

Valahogy visszatér majd Thanos.

Azok után, hogy Thanos meghalt a Bosszúállók: Végjátékban, esély még mindig van arra, hogy az Őrült Titán visszatér az egyik készülő alkotásban. Elég csak arra a kivágott jelenetre gondolnunk a filmből, amiben az Ősmágus éppen azt részletezi Hulknak, hogy igazából a csettintés és a halál között óriási különbség van. Még az sem biztos, hogy azt a Thanost látjuk majd viszont a jövőben, akit megismertünk, lehet a karakter múltjába kapunk bepillantást.

Az Örökkévalók évezredekkel játszódik ezelőtt, vagyis jóval a The Infinity Saga előtt, ami lehetőséget ad Thanos gyerekkorának megismerésére is. Kétségtelen, hogy ez lehet a legjobb alkalom arra, hogy jobban megértsük Thanos tettét, mi vezetett odáig, hogy ki szerette volna irtani a fél univerzumot – a tények ismerete mellett. Jim Starlin, Thanos készítője nemrég a ComicBook podcast műsorában beszélt arról, hogy véleménye szerint Thanos visszatér.

Szerintem ezt tervezik. Egy vagon pénzt kerestek, és úgy hiszem, hallottam már néhány pletykát arról, hogy különböző dolgokban visszatér majd Thanos. Először is azt gondolom, hogy megerősítést hallottam a Marvel Studiostól, hogy Thanos legalább vendégszerepet kap majd az Örökkévalókban. Szóval a közelben lesz majd.Jim Starlin

A Marvel Studios korábban megerősítette, hogy az utolsó Örökkévaló nem más volt, mint Thanos, szóval nagyon is logikus lépésnek tűnne, ha az Őrült Titán szerephez jutna az Örökkévalókról szóló filmben. Sőt, a Bosszúállók: Végtelen háború koncepciós tervei között Thanos gyerekkoráról is láttunk kidolgozott terveket, amik végül nem kaptak helyet a filmben, de most felhasználhatják őket.

Az Örökkévalókat 2021 november 5-én szeretnék bemutatni, már ha a Fekete Özvegy-filmet nem kell eltolni május elejéről.

Total
7
Shares
Previous Article

Xbox Live Gold nélkül játszhatók lesznek a Free to Play alkotások

Next Article

Kínai kézbe kerülhet a GTA és a Red Dead Redemption?

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!