Főoldal Filmek A Marvel Studios megerősítette, hogy ki volt az utolsó Örökkévaló, aki még a Bosszúállóknak is fejtörést okozott
Filmek

A Marvel Studios megerősítette, hogy ki volt az utolsó Örökkévaló, aki még a Bosszúállóknak is fejtörést okozott

Vajon látjuk még az utolsó Örökkévalót a Marvel Moziverzumban?

534
Örökkévalók

Az Avengers S.T.A.T.I.O.N. egy interaktív kiállítás, ahol különféle kellékeket és információkat fednek fel egy-egy Marvel Moziverzum alkotásról és karakterről. Bár az idei évben többnyire zárva tartották a látogatók előtt a rendezvényt, de Kanadában a torontói kiállítás hónap végéig még nyitva maradhat, mielőtt a COVID miatt becsukják majd az ajtókat a látogatók előtt.

A The Direct munkatársának azonban még sikerült azelőtt meglátogatni a kiállítást, hogy bezárták volna a kapukat a kíváncsi szemek előtt. A Marvel Studios által megosztott friss információk értelmében megerősítést kapott, hogy a Bosszúállók: Végtelen háború és a Bosszúállók: Végjáték gazembere, Thanos volt az utolsó Örökkévaló.

Thanos eredetéről azt beszélik, hogy a Szaturnusz legnagyobb holdjáról, a Titánról származik, ami hatással volt természetére is. Pletykák szerint azonban Thanos az utolsó olyan ősi és magasan fejlett fajhoz tartozik, amit a világegyetemben ’Örökkévalónak’ neveznek.

Ez minden bizonnyal magyarázatot ad arra is, hogy az Őrült Titán miért volna olyan erős, és miért volt képes használni a Végtelen Kövek, a Hatalomkő erejét még a Végtelen Kesztyű nélkül is, amikor a Titánon a gazember puszta ököllel kiütötte a Bosszúállókat. Egy ideje már arról is beszélnek, hogy Thanos valamilyen formában kötődni fog az Örökkévalók című filmhez, ami a képregények után nem meglepő. Thanos két Örökkévaló, A’lars és Sui-San gyereke volt, a filmben pedig Thena (Angelina Jolie) is szerepelni fog, aki az ő unokatestvére volt.

Thanos
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Deadpool & Rozsomák
Filmek

A franchise leghosszabb része lesz a Deadpool & Rozsomák

Kell aggódnunk, hogy bepisilünk a Deadpool & Rozsomák vetítése alatt?

Vasszív
Sorozatok

Megerősítették a Vasszív 2025-ös bemutatóját

Jövőre érkezik Riri Williams, azaz Vasszív önálló sorozata.

Daredevil
Sorozatok

9 epizóddal 2025 tavaszán jön a Daredevil: Born Again

Felére csökkentették a Daredevil: Born Again epizódjainak számát.