Örökkévalók

A Marvel Studios megerősítette, hogy ki volt az utolsó Örökkévaló, aki még a Bosszúállóknak is fejtörést okozott

Vajon látjuk még az utolsó Örökkévalót a Marvel Moziverzumban?

Az Avengers S.T.A.T.I.O.N. egy interaktív kiállítás, ahol különféle kellékeket és információkat fednek fel egy-egy Marvel Moziverzum alkotásról és karakterről. Bár az idei évben többnyire zárva tartották a látogatók előtt a rendezvényt, de Kanadában a torontói kiállítás hónap végéig még nyitva maradhat, mielőtt a COVID miatt becsukják majd az ajtókat a látogatók előtt.

A The Direct munkatársának azonban még sikerült azelőtt meglátogatni a kiállítást, hogy bezárták volna a kapukat a kíváncsi szemek előtt. A Marvel Studios által megosztott friss információk értelmében megerősítést kapott, hogy a Bosszúállók: Végtelen háború és a Bosszúállók: Végjáték gazembere, Thanos volt az utolsó Örökkévaló.

Thanos eredetéről azt beszélik, hogy a Szaturnusz legnagyobb holdjáról, a Titánról származik, ami hatással volt természetére is. Pletykák szerint azonban Thanos az utolsó olyan ősi és magasan fejlett fajhoz tartozik, amit a világegyetemben ’Örökkévalónak’ neveznek.

Ez minden bizonnyal magyarázatot ad arra is, hogy az Őrült Titán miért volna olyan erős, és miért volt képes használni a Végtelen Kövek, a Hatalomkő erejét még a Végtelen Kesztyű nélkül is, amikor a Titánon a gazember puszta ököllel kiütötte a Bosszúállókat. Egy ideje már arról is beszélnek, hogy Thanos valamilyen formában kötődni fog az Örökkévalók című filmhez, ami a képregények után nem meglepő. Thanos két Örökkévaló, A’lars és Sui-San gyereke volt, a filmben pedig Thena (Angelina Jolie) is szerepelni fog, aki az ő unokatestvére volt.

Thanos
Total
47
Shares
Previous Article

KÖNYVAJÁNLÓ: Howard Phillips Lovecraft legjobb művei

Next Article
Star Wars

Több utalást kaptunk a The Mandalorian S2 5. részében, hogy [SPOILER] feltűnik a jövőben

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!