Főoldal Filmek Jason Momoa gyakorlatilag megerősítette, ennyi volt Aquamanként, és egy másik karaktert játszik
Filmek

Jason Momoa gyakorlatilag megerősítette, ennyi volt Aquamanként, és egy másik karaktert játszik

Az Aquaman és az Elveszett Királysággal gyakorlatilag ennyi volt ennek a franchise-nak.

1.9k
Aquaman és az elveszett királyság
Forrás: Warner Bros.

A DC Studios nagyszabású tervének bejelentésétől kezdve mennek a találgatások arról, hogy mi lesz Jason Momoa karakterének a sorsa. James Gunn és Peter Safran egyszer és mindenkorra búcsút intett azoknak a szereplőknek, akiket még Zack Snyder mutatott be, így logikus döntésnek tűnt, hogy Aquaman is megy.

Tiszta képet továbbra sem kaptunk a tervekről, hogy mi lesz például Wonder Woman sorsa, bár arról is erősen pletykálnak, hogy Gal Gadot helyett valaki más játssza majd a csodanőt. Momoa többször is kihangsúlyozta, hogy nem megy sehova, de ahogy arról hallani lehetett, egy teljesen másik szerepet szánnak az Aquaman sztárjának.

Jimmy Fallon műsorában az Aquaman és az Elveszett királyság főszereplőjét alakító Jason Momoa megerősítette, hogy “itt a vége” Atlantisz királyaként, de határozottan utalt arra, hogy Lobóként visszatér még az újjáépített DC Univerzumban.

Az idén karácsonykor érkező Aquaman és az Elveszett királyság lesz az utolsó film Zack Snyder univerzumából, mielőtt James Gunn és Peter Safran új alapokra helyezné a franchise sorsát. Hivatalosan a Superman: Legacy című filmmel indul az új időszámítás 2025-ben. Ennek ellenére Gunn bizonyos színészeket megtart, John Cena például marad Békeharcosnak és Xolo Maridueña Kék Bogárnak, így minden esély megvan arra, hogy egyszer visszatérjen Aquamanként Momoa, ám a színész most nagyjából megerősítette, hogy James Wan közelgő folytatása után szögre akasztja Aquaman szigonyát.

Jimmy Fallon beszélgetős műsorában úgy fogalmazott a sztár, hogy “ez egyfajta végét jelenti ennek a DC-univerzumnak”, de hozzátette, hogy “mindig lesz helyem a DC-nél”. Fallon ezután felhozta azokat a pletykákat, amelyek szerint Momoa elvállalja Lobo szerepét a DCU-ban, de a színész nem említett konkrét karaktereket.

Az óceán soha nem békés! Ezért nem pihenhet meg egyetlen percre sem az óceánok hét királyságának uralkodója. Black Manta megpróbálta már legyőzni Aquamant, a világ tengereinek urát (Jason Momoa), de kudarcot vallott. Továbbra is meg akarja bosszulni az apja halálát, így aztán bármire hajlandó, és bárkivel szövetkezik, hogy elpusztítsa ősellenségét. És most erősebb, mint eddig bármikor, mert megszerezte a legendák csodafegyverét, a fekete szigonyt, amelynek segítségével egy ősi, gonosz erőt szabadít a világra. Aquaman kénytelen kiszabadítani börtönbe zárt testvérét, Orm királyt (Patrick Wilson), Atlantisz egykori uralkodóját. Békét nem kötnek, de átmeneti szövetséget igen – ha nem teszik meg, akkor Aquaman családja, azután az összes tenger, végül az egész világ elpusztul.

Az Aquaman és az Elveszett királyság bemutatójára 2023. december 21-én kerül sor a hazai mozikban.

Aquaman és az elveszett királyság
Forrás: Warner Bros.
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Milly Alcock
Filmek

Megvan, mikor láthatjuk Milly Alcock Supergirl-filmjét a mozikban

Kitűzték a Supergirl: Woman of Tomorrow bemutatóját.

Superman
BREAKINGFilmek

James Gunn megmutatta Superman teljes jelmezét

A kép alapján tökéletes Superman lesz David Corenswet.

Joker: Kétszemélyes téboly
Előzetesek

Magyar szinkronnal is észvesztő lett a Joker: Kétszemélyes téboly előzetese

Úrrá lesz az őrület a Joker: Kétszemélyes téboly nagy előzetesében.