Főoldal Filmek Az Aquaman sztárja: “Nem megyek sehova”, amikor arról kérdezték, hogy esetleg távozik a szerepből
Filmek

Az Aquaman sztárja: “Nem megyek sehova”, amikor arról kérdezték, hogy esetleg távozik a szerepből

Aquaman szerepe mellett akár egy másik karaktert is eljátszhat Jason Momoa.

515
Aquaman és az elveszett királyság
Forrás: Warner Bros.

Jason Momoa mégis marad Aquaman szerepében? A színészt a Sundance Filmfesztiválon kérdezték a DC Studios legutóbbi átszervezéséről és nagyon érdekes választ adott. Nem úgy tűnik, hogy Jason Momoa a közeljövőben át akarná adni Aquaman szerepét, sőt, sokkal nagyobb és több szerepet kaphat a DC Univerzumban.

Hivatalos bejelentést még nem kaptunk, mire készül James Gunn és Peter Safran a DC-nél, de az elmúlt hónapokban több pletyka is megjelent arról, hogy leválthatják a régi gárdát, a DC Comics karaktereit mások kelthetik majd életre a filmvásznon. Henry Cavill Supermanje biztosan nem tér vissza, mivel egy fiatalabb színészre osztják a szerepet, de Gal Gadot részvétele is kétséges.

Tegnap este Momoa megosztott egy videót, amiben nagy örömmel újságolta el, hogy találkozott Gunn-nal és Safrannal. Konkrét részleteket nem fedett fel, de a videó után találgatásokba kezdtek a rajongók, hogy esetleg Aquaman után Lobót játszhatja a jövőben. A Varietynek adott interjújában azonban Momoa tagadta azon állításokat, hogy az idén megjelenő Aquaman és az elveszett királyság lesz az utolsó szerepe Atlantisz királyaként.

Mindig is én leszek Aquaman. A pletykák szerint – senki nem jön a helyemre és nem szarozik velem. Aztán lehet, hogy lesz néhány más karakter is… Más szerepeket is el tudok játszani.

Jason Momoa

“Különleges kapcsolatunk van… Bárcsak többet mondhatnék” – tette hozzá Momoa, amikor arról kérdezték, hogy a DC Studios új rendszere alatt elválnak-e útjai Arthur Curryvel. “Mindig is én leszek Aquaman és ebben rengeteg fejlődési lehetőséget látok. Szóval nem megyek sehova, emiatt nagyon izgatott is vagyok”.

Röviden fogalmazva, Momoa marad Aquaman és emellett egy teljesen más karaktert is megszemélyesít ugyanabban az univerzumban, de erről még semmit sem árultak el. Gunn mindössze egy projektet jelentett be eddig: ő írja az új Superman forgatókönyvét. Gunn az év elejére ígérte, hogy megosztanak néhány információt a többéves tervből, amit tavaly év végén mutattak be a Warner Bros. Discovery vezetőjének.

aquaman compressor
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Milly Alcock
Filmek

Megvan, mikor láthatjuk Milly Alcock Supergirl-filmjét a mozikban

Kitűzték a Supergirl: Woman of Tomorrow bemutatóját.

Superman
BREAKINGFilmek

James Gunn megmutatta Superman teljes jelmezét

A kép alapján tökéletes Superman lesz David Corenswet.

Joker: Kétszemélyes téboly
Előzetesek

Magyar szinkronnal is észvesztő lett a Joker: Kétszemélyes téboly előzetese

Úrrá lesz az őrület a Joker: Kétszemélyes téboly nagy előzetesében.