Főoldal Filmek Jason Momoa teljesen extázisban volt, miután találkozott James Gunn-nal és Peter Safrannal
Filmek

Jason Momoa teljesen extázisban volt, miután találkozott James Gunn-nal és Peter Safrannal

A DC Univerzum jövőjét vitatták meg, és Jason Momoa teljesen idáig van az új vezetőktől.

520
Aquaman
Forrás: Warner Bros.

Hónapokig tartó bizonytalanság után úgy tűnik, hogy James Gunn és Peter Safran irányítása alatt valami nagy dolgot találtak ki Jason Momoának. Korábban felröppent a hír, miszerint az idén érkező Aquaman és az elveszett királyság lehet az utolsó szerepe Atlantisz királyaként, de a DC Studios vezetői egy új szereppel kereshették meg a sztárt.

Momoa nemrég az Instagramjára feltöltött videóban majd kicsattant az örömtől, miután találkozott a Warner Bros. és a DC Studios vezetőivel. Ígéretet tett arra, hogy hamarosan “néhány igazán jó hírt” fog megosztani. A videóban nem győzte megköszönni Gunnnak és Safrannak, valamint a Warner Bros. Discovery vezérigazgatójának, David Zaslavnak mindazt, ami történt.

“Nagyszerű hírek a Warner Brothersszel” – mondta Momoa a videóban. “Elképesztő! Bárcsak elmondhatnám, de itt van! Peter, szeretlek! James, szeretlek… A jövőre, a jövőre!”

Momoa szerepe Gunn és Safran DCEU-jában azóta kérdéses, mióta az új vezetők átvették a stúdiót. Miközben a DC Univerzumot a nulláról építik újjá, Gunn és Safran máris jelentős lépésekre szánták el magukat: nem erőltették Patty Jenkins tervét a Wonder Woman 3-ról, valamint a rajongók legnagyobb bánatára elvetették Az acélember 2. részét is, de ami még ennél is jobban fájt a rajongóknak, hogy Henry Cavill nem játssza tovább Supermant.

Maga Momoa is a változások középpontjában állt és arról kezdtek találgatni a rajongói, hogy visszatér-e Aquamanként vagy sem. Néhány pletyka alapján úgy tűnt, hogy Momoa leteszi a szigonyt, és inkább Lobo, a DC Comics könyörtelen fejvadászának szerepét veszi át. Momoa idén még biztosan visszatér Aquamanként, de hogy mi következik azután, milyen szerepet kap a DC-nél, nem tudni.

Korábban a sztár az ET Canadának azt nyilatkozta, hogy izgatottan várja a DC jövőjét Gunn és Safran irányítása alatt. “Azt hiszem, Peter Safran és Gunn úrral a DC élén most már nagyon izgatott vagyok” – mondta Momoa. “Rengeteg klassz dolog fog történni. És az egyik álmom válik valóra az ő felügyeletük alatt, szóval maradjatok velünk.”

Hivatalos bejelentésre még ne számítsunk, bár Gunn és Safran néhány dolgot be fog jelenteni az év elején. A DC Studios vezetői nem szeretnék egyszerre bejelenteni a többéves tervüket, lassan fogják csepegtetni az információkat a projektekről. Az elsőt már tavaly megtudhattuk, egy új Superman-filmet.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Superman
BREAKINGFilmek

James Gunn megmutatta Superman teljes jelmezét

A kép alapján tökéletes Superman lesz David Corenswet.

Peacemaker - Békeharcos
Sorozatok

James Gunn megosztott egy képet a Peacemaker – Békeharcos 2. évad forgatásáról

James Gunn egyszerre dolgozik a Superman és a Peacemaker forgatásán.