x
Close


Közelgő események

Filmek

James Gunn szerint A galaxis őrzői vol. 3. túl nagy ahhoz, hogy elférjen egy galaxisban

A Marvel Studios nem aprózza el a befejező részt.

James Gunn szerint A galaxis őrzői vol. 3. túl nagy ahhoz, hogy elférjen egy galaxisban
  • Publishedáprilis 7, 2021

James Gunn egy rövid kitérő után hamarosan visszatér a Marvelhez, hogy befejezze A galaxis őrzői franchise három részen átívelő sztoriját. A történetet már tavaly lezárták volna, ha a Disney 2018 nyarán nem rúgja ki a rendezőt, aki ezután a DC-nél kapott munkát. Gunn jelenleg a The Suicide Squad franchise-on dolgozik, pontosabban a film egy spin-off sorozatán már.

A nagy izgalomban a The Suicide Squad augusztusi bemutatója miatt kissé már megfeledkeztünk a Galaxis Őrzőiről. Emiatt sok rajongóban félelem alakult ki, hogy mi lesz a Marvellel, mert látszólag a rendező teljesen beleélte magát a DC világába. De Gunn többször nyugtatta már a rajongókat, hogy nincs veszélyben a premier, nem fog újabb csúszást elszenvedni a film.

Az elmúlt napban több új dolgot is megtudtunk a rendezőtől, miután a közösségi médiában válaszolt a rajongó kérdésekre. Az egyik rajongó megint azt szerette volna tudni, mikor kezdődik a forgatás, amire Gunn azt felelte, hogy még idén elkezdik a forgatást. Egy másik rajongó pedig nem érti, hogy mi ez a nagy csend A galaxis őrzői franchise körül. De a filmrendező megnyugtatta a rajongót, hogy a háttérben már javában dolgoznak a filmen.

Tervezőink és vizuális fejlesztési géniuszaink más világok új, fantasztikus terveinek és lények létrehozásával vannak elfoglalva. Nem vagyok biztos benne, hogy a galaxis elég nagy erre a nagy varázslatra.

James Gunn

Meglepő módon nem szivárognak az információk a befejező történetről, de a második rész stáblista utáni jelenete után sokan arra számítanak, hogy Adam Warlock is feltűnik majd a filmben. Gunn korábban elmondta, hogy Mordály sokkal nagyobb szerepet kap majd, az eredetére is fény derül belőle, s talán még szerelmét is láthatjuk.

Hivatalos premierdátumot még nem kapott a film, de valamikor 2023-ban fogják bemutatni a filmet a mozikban.

Written By
Kévés Bence Mihály

Rajongásom a filmek után igazán a 2000-es évek elején kezdődött, ami 2016-tól tartalomgyártásban és kritikaírásban nyilvánul meg a Wide Screen oldalon.