Suicide Squad

James Gunn elárulta, hogy újra kell-e nézni az Öngyilkos osztagot, mielőtt beülsz majd a folytatásra

Újabb bizonyítékot kaptunk, hogy a The Suicide Squad valójában egy reboot lesz, s nem pedig a 2016-os Suicide Squad – Öngyilkos osztag folytatása.

Újabb bizonyítékot kaptunk, hogy a The Suicide Squad valójában egy reboot lesz, s nem pedig a 2016-os Suicide Squad – Öngyilkos osztag folytatása.

Valószínűleg már mindenki látta David Ayertól 2016-ban Öngyilkos osztagot, és bármennyire is volt meggyőző Margot Robbie játéka Harley Quinn szerepében, nem ez az a film, amit szívesen újranéznénk a napokban. Noha a DC öngyilkos alakulata jól teljesített a mozik kasszái előtt, hiszen világszerte csaknem 750 milliót kasszírozott össze a Task Force X csapata, a mozifilm kritikában meglehetősen rosszul teljesített.

A Marveltől James Gunn megváltóként érkezett a DC-hez, aki gatyába készül rázni a teljes Öngyilkos osztagot is. Joggal tehetjük fel a kérdést a rendezőnek, hogy mielőtt beülünk az új részre, mit érdemes tudni a 2016-os verzióból. Nagyjából ez történt néhány napja, amikor a rajongók feltették ezt az egyszerű kérdést, mire a filmrendező csak annyit válaszolt, hogy nem kell. Magyarul, ha kihagytátok eddig, akkor ezután sem kell pótolni, mert a The Suicide Squad nem épít a korábbi részre.

Még mindig sötétben tapogatózunk a filmmel kapcsolatban, de egyre biztosabb, hogy tiszta lappal indít, s bár több visszatérő karaktert is látunk majd Gunn filmjében, az Öngyilkos osztag franchise szabadulni akar az első eresztéstől, és inkább egy reboot lesz.

A The Suicide Squad amerikai bemutatóját 2021. augusztus 6-ára tűzték ki.

Total
5
Shares
Previous Article
Jurassic World: Bukott birodalom

Colin Trevorrow hóról és egy visszatérő karakterről posztolt a Jurassic World 3. forgatásáról

Next Article

Hiánypótló mod készül a Resident Evil 3-hoz

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!