Főoldal Filmek James Cameron megerősítette volna, hogy több Alita: A harc angyala-folytatás is készül?
Filmek

James Cameron megerősítette volna, hogy több Alita: A harc angyala-folytatás is készül?

Sokáig úgy volt, hogy nem kap folytatást az Alita: A harc angyala, most pedig egyszerre több is készül?

184
Alita: A harc angyala

Az Alita: A harc angyala az egyik legsikeresebb anime-játékfilmes adaptáció volt a rajongók körében, és úgy tűnik, hogy a vártnál is több folytatást terveznek, ugyanis James Cameron producer azt ígérte, hogy a várva várt folytatások tényleg elkészülnek. Már az első rész munkálatai sem úgy alakultak, ahogy azt eltervezték, többszöri kézváltásra került sor, míg végül a Yukito Kishiro manga-sorozatát feldolgozó film nagy sikert aratott a rajongók körében 2019-ben.

A kritikusok nem estek hanyatt a filmtől, ennek ellenére az Alita: A harc angyala bemutatója után máris a folytatást kezdték követelni a rajongók. James Cameron interjúinak rendszeres és visszatérő kérdése volt, hogy elkészül-e valaha a film folytatása. Kezdetben kissé lelombozó dolgokat mondott a folytatásról, ám a rajongók kitartása jobb belátásra bírhatta a készítőket és a stúdiót, mert jelen állás szerint nem egy, hanem több folytatás is készülhet.

A producerek, James Cameron és Jon Landau, valamint a rendező Robert Rodriguez nyilatkozatait olvasva egyre biztosabbnak tűnik, és néhány hónapja már véresküvel bizonygatták, tárgyalnak az esetleges folytatásról. Most viszont egészen meglepő fordulat következett, amikor James Cameron a Forbesnak a kaliforniai Gaviota Coast ranch eladásáról beszélt. Cameron látszólag megerősítette, hogy nem egy, hanem több Alita: A harc angyala-filmet is terveznek, amikor a költözés számos oka mellett megemlíti az éppen folyó munkálatokat is.

Az Avataron pedig Wellingtonban és Los Angelesben dolgozom. Az új Alita: A harc angyala-filmeken pedig Austinban fogok dolgozni, úgyhogy ennek már nem sok értelme volt, hogy ragaszkodjunk ehhez a házhoz.

James Cameron

Az Avatar-franchise-nak köszönhetően Cameron nem fog unatkozni az elkövetkező évtizedben, hiszen egy új Terminátor-filmen dolgozik, amihez még most hozzávesszük, hogy érkeznek az Alita: A harc angyala folytatásai, mikor marad ideje pihenni a rendezőnek? A felsorolt projektek közül a legnagyobb előnyt abszolút az Avatar: A víz útja folytatásai élvezik, így eltart majd egy jó ideig, amíg a rajongók megkapják az Alita: A harc angyala folytatását.

Alita: A harc angyala
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...