Főoldal Játékok Izgalmas előzetest kapott az Indiana Jones and the Great Circle
Játékok

Izgalmas előzetest kapott az Indiana Jones and the Great Circle

Indy a Himaláján csap össze a nácikkal ezúttal.

194
Indiana Jones and the Great Circle
Forrás: Bethesda Softworks

Június 9-én tartotta a Microsoft az Xbox Games Showcase-t, amelyen a Bethesda Softworks és a Lucasfilm Games elhozták az Indiana Jones and the Great Circle legújabb előzetesét. Az új Indiana Jones játékon a MachineGames csapata dolgozott és valamikor 2024-ben érkezik.

Még januárban leplezték le az új Indiana Jones játékot, amelyen 2021 óta dolgozik a Bethesda és a Lucasfilm. Akkor egy hangulatos előzetest és gameplay betekintőt is kapott az új szoftver. A korábbi játékokkal ellentétben ez egy belső nézetes játék lesz, azonban a stílusa, dizájnja és a története abszolút hozza az eredeti Indiana Jones-filmek hangulatát. Az új előzetes egy öt perces jelenetet mutatott az új kalandból. Itt Indy és társa Gina, a világ legmagasabb hegységén, a Himaláján kutatnak elveszett kincsek után. Kedvenc régészprofesszorunk itt is szembe találja magát a nácikkal, de a rá jellemző laza és csibész módon sikerül kikerülnie a csávából. A jelenet a játék motorjával készült és abszolút megidézi a filmeket.

A legutóbbi mozifilm 2023-ban jelent meg Indiana Jones és a sors tárcsája címmel, amelyben Harrison Ford utoljára öltötte magára a kalapot és az ostort. A film sajnos nagyot bukott a mozipénztáraknál, de videójátékos formában még van potenciál a franchise-ban. Az Indiana Jones and the Great Circle PC-re és Xbox Series X/S konzolra érkezik valamikor 2024-ben, pontos dátumot még mindig nem közöltek.

Fedezd fel a történelem egyik legnagyobb rejtélyét az Indiana Jones and the Great Circle játékban, mely egy belső nézetes, egyjátékos kalandjáték, amely Az elveszett frigyláda fosztogatói és Az utolsó kereszteslovag eseményei között játszódik. 1937-et írunk, baljós erők kutatnak a Földön egy ősi hatalom titka után, amely a Nagy Körhöz kapcsolódik, és csak egyvalaki állíthatja meg őket – Indiana Jones. Te leszel a legendás régész ebben a filmszerű akció-kalandjátékban, amelyet a MachineGames, a legutóbbi Wolfenstein-sorozat mögött álló díjnyertes stúdió készített, és amelynek producere a játéktervező Todd Howard.

Szerző
Faragó Dániel

Gamer, videójátékos újságíró és Star Wars rajongó. Akkor került kapcsolatba a játékokkal, amikor először a kezébe adták a Rogue Squadront és a Tomb Raidert. 2019-ben kezdett el videójátékokról írni a Ziro.hu oldalán, majd ezt kibővítve folytatta a Rebo.hu felelős szerkesztőjeként.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Call of Duty: Black Ops 6
Játékok

Nem, nem lesz 310 GB a Call of Duty: Black Ops 6 mérete

Az Activision tisztázta az új Call of Duty fájlméretéről szóló pletykákat.

Star Wars Outlaws
Játékok

Mos Eisley kapta a főszerepet a Star Wars Outlaws új előzetesében

Izgalmasnak ígérkezik az új Star Wars játék a gameplay alapján is.