Wide Screen
Image default
Sorozatok

Ízelítőt kapott az HBO idei kínálatából, köztük a Trónok harca 8. évadából

Az HBO először mutatta meg Daenerys-t (Amilia Clarke) a Trónok harca utolsó évadából, de A törvény nevében, a Watchmen és a Hatalmas kis hazugságok is ízelítőt kapott.

Az HBO tegnapi reklámfilmjében végre kaptunk egy kis ízelítőt, hogy mit hoz nekünk 2019. A csatorna reklámfilmjében számos jelenetet kapunk az ide kínálatból, köztük A törvény nevében harmadik évadából, a Hatalmas kis hazugságok folytatásából, illetve a Watchmenből, de alighanem mind közül a legjobban várt a Trónok harca sorozat utolsó évadára kapták fel fejüket legtöbben, amiből most kaptunk egy kis betekintőt. Az HBO jóvoltából most először látjuk Emilia Clarke Daenerys karakterét visszatérni, azonban hogy mit tartogat a finálé, és hogy ki éli túl a végső ütközetet, egyelőre homály fedi.

Mikor 2011-ben bemutatták a Trónok harca kult-sorozatot, Daenerys a sárkányok anyja rögtön belopta magát a rajongók szívébe, s máig az egyik legkedveltebb és a sorozat központi karaktere, így érthető módon mindenki arra kíváncsi, hogy túléli-e a végső összecsapást a sárkányok anyja, aki a hetedik évad végén elvesztette egyik “gyerekét”.

Áprilisban kiderül, hogy ki nyeri a végső csatát, kié lesz a legendás trón, és hogy a falon átjutott Mások az Éjkirály vezetésével mire viszik Westerosban, a szeretett hősök közül ki éli túl a végső csatát. Drámában és fordulatokban ezúttal sem lesz hiány, azonban ahogy Sophie Turner is fogalmazott, nem biztos, hogy minden rajongó tetszését el fogja nyerni a következő évad. De hogy mit értettek ez alatt, és mely szeretett karaktertől veszünk búcsút az utolsó részekben, arra csak jövő tavasszal kapunk választ, amikor az HBO bemutatja a Trónok harca 8. évadát, de szerencsére utána sem szenvedünk hiányt a sorozatból, hiszen ha a mainstream ág befejeződött, spin-offok még készülnek belőle.

Még több a témában...

10 dolog, amiért érdemes kilátogatni a PlayIT-re

Az első hivatalos kép a Trónok harca utolsó évadához

Kévés Bence Mihály

Ördögi jó móka volt a kétnapos PlayIT a Hungexpón!

Plesovszki Nándor

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább