Főoldal Filmek Hugh Jackman egy nagy szerepet szeretne Rozsomáknak a Bosszúállók: Titkos háborúban?
Filmek

Hugh Jackman egy nagy szerepet szeretne Rozsomáknak a Bosszúállók: Titkos háborúban?

A rajongók legnagyobb örömére főszereplő lehet Hugh Jackman Rozsomákja?

294
Deadpool 3.
Forrás: 20th Century Studios

A Bosszúállók: Titkos háború lehet Kevin Feige és a Marvel Studios eddigi legnagyobb kihívása, hiszen arra készülnek, hogy összefésülik a Multiverzum eddigi történeteit, ütköztetik egymással az alternatív valóságokat. Egy bennfentes szerint Hugh Jackman annyira kedvet kapott, hogy a Deadpool 3. további szerepet szeretne Rozsomáknak, és méghozzá nagyobbat.

Hugh Jackman lehet a legnagyobb Marvel-sztár az MCU-n kívül, ami hatványozottan igaz, ha figyelembe vesszük, hogy hány évet töltött Rozsomák szerepében. Az ausztrál színész Ryan Reynolds oldalán tér vissza jövőre, és lehet, hogy ezzel még nem ért véget a kalandja Marvel Moziverzumban. Daniel Richtman bennfentes osztotta meg azt az új pletykáját, miszerint Jackman nagy szerepet szeretne játszani a Bosszúállók: Titkos háborúban, amivel zárul a The Multiverse Saga.

Tekintve, hogy Hugh Jackman karaktere mennyire fontos szerepet játszott a 20th Century Fox gyártású X-Men-filmekben, annyira nem meglepő, ha főszerepet vállalna az MCU egyik későbbi filmjében. Nehéz megjósolni, hogy milyen nagy szerepet kaphat a Bosszúállók hatodik részében, már csak azért is, mert a Bosszúállók: Titkos háború című filmnek rengeteg történetet kell elvarrnia, egyszerűen nem maradna elég idő arra, hogy Rozsomák kiérdemeljen egy főszerepet. Ez persze még nem jelenti azt, hogy másik filmben, vagy a következő fázisban ne így történne, mivel arról már eleve sokat pletykáltak, hogy a The Multiverse Saga után az X-Menek kapják a főszerepet, és ez remek alkalom lenne, hogy Rozsomák főszereplőként felvezesse a mutánsokat.

Mi vár a Bosszúállókra

A Bosszúállók: A Kang-dinasztia című filmre tekinthetünk úgy, mint a The Multiverse Saga kétrészes fináléjának első részére. Ezt követi majd a Bosszúállók: Titkos háború, ezzel zárul a Marvel Studios 6. fázisa. Eredetileg úgy volt, hogy a két filmet 2025-ben fogják bemutatni a mozikban, ám a Disney úgy döntött, hogy a befejező részt egy évvel eltolja, így csak 2026-ban ülhetünk be a lezáró részre.

A Shang-Chi és a Tíz Gyűrű legendája rendezője, Destin Daniel Cretton forgatja Bosszúállók: A Kang-dinasztiát, a forgatókönyvön pedig eddig Jeff Loveness dolgozott, ám néhány hónapja felröppentek olyan pletykák, hogy A Hangya és a Darázs: Kvantumánia kudarca után a stúdió inkább leváltja, és valaki mással átdolgoztatja a szkriptet. Eközben Michael Waldron írja a Bosszúállók: Titkos háborút, itt azonban még nem neveztek ki rendezőt a projekt élére, de egy rendező neve már felmerült.

Logan - Farkas
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

The Falcon and the Winter Soldier
Filmek

Mikor és hány órás lesz a Marvel Studios panelje a San Diego-i Comic-Conon?

Megerősítést kapott a Marvel Studios prezentációja a San Diego-i Comic-Conon.