Főoldal Filmek A Marvel Studios egyik kedvenc írója dolgozik a Bosszúállók: Titkos háború forgatókönyvén
Filmek

A Marvel Studios egyik kedvenc írója dolgozik a Bosszúállók: Titkos háború forgatókönyvén

Már csak a Bosszúállók: Titkos háború rendezőjét kell bejelenteni.

529
Bosszúállók

Egy friss beszámoló szerint a Marvel Studios megtalálta a másik bejelentett Bosszúállók-film íróját is. Néhány hete már kiderült, hogy A Hangya és a Darázs: Kvantumánia írója dolgozik a Bosszúállók: A Kang-dinasztia sztoriján, most pedig lehetséges, hogy a Disney+ Loki sorozatának és a Doctor Strange az őrület multiverzumában írója ragad tollat, hogy papírra vigye az egyik legnagyszabásúbb Marvel-történetet.

A Deadline értesülései szerint a Loki és Doctor Strange az őrület multiverzumában írója, Michael Waldron fogja írni a Bosszúállók: Titkos háború forgatókönyvét. Bár a Marvel ezt az alcímet két különböző történetnél is használta, azonban a The Multiverse Saga és A Kang-dinasztia címek után úgy tűnik, hogy Jonathan Hickman történetét dolgozzák majd fel a filmvásznon. Abban képregényben multiverzális káosz okozza a főproblémát, szóval Waldron a tökéletes jelölt erre a történet kifejtésére – elvégre ő mutatta be Kangot a Loki-sorozatban, és később a Doctor Strange folytatásában a Multiverzum okozott fejtörést a főhősnek.

Lassan mindkét projekt kezd formát ölteni. Jeff Loveness (A Hangya és a Darázs: Kvantumánia) írja a Bosszúállók: A Kang-dinasztia, és Destin Daniel Cretton foglal helyet a rendezői székben. A Titkos háború direktorát még nem jelentették be, de a D23 Expo után felröppentek olyan pletykák, miszerint Ryan Coogler jó eséllyel pályázik erre a feladatra a Fekete Párduc sikere után. Bennfentesek elárulták, hogy a két Bosszúállók-filmet nem egy rendező forgatja majd, de mivel a két film szorosan kapcsolódik majd egymáshoz, valószínűleg olyan rendezőre bízza a projektet a Marvel Studios, aki már dolgozott valamilyen produkción.

Kevin Feige még nyáron jelentette be, hogy a The Multiverse Saga végén érkezik majd a két Bosszúállók-film, s innentől kezdve ez lesz a felállás. A Bosszúállók: A Kang-dinasztia 2025. május 2-án érkezik a mozikba, és még ugyanabban az évben érkezik a Bosszúállók: Titkos háború november 7-én.

Bosszúállók
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

The Falcon and the Winter Soldier
Filmek

Mikor és hány órás lesz a Marvel Studios panelje a San Diego-i Comic-Conon?

Megerősítést kapott a Marvel Studios prezentációja a San Diego-i Comic-Conon.