Főoldal BREAKING A Hangya 3. forgatókönyvírója dolgozik a Bosszúállók: Kang-dinasztia történetén
BREAKINGFilmek

A Hangya 3. forgatókönyvírója dolgozik a Bosszúállók: Kang-dinasztia történetén

A rendező után az író is megvan a Bosszúállók: Kang-dinasztiához.

361
Bosszúállók

Néhány hete kiderült, hogy a Shang-Chi és a Tíz Gyűrű legendája rendezőjét, Destin Daniel Crettont szerződtették a Bosszúállók: Kang-dinasztia rendezésére, most pedig a Deadline arról számolt be, hogy A Hangya és a Darázs: Kvantumánia írója, Jeff Loveness ragad tollat, hogy papírra vigye a film sztoriját. Logikus döntésnek tűnik, mivel A Hangya 3. szorosan kapcsolódik majd a filmhez.

Az idei San Diego-i Comic-Conon jelentették be a Bosszúállók következő két filmjét, és nem sokkal a nagy bejelentés után a Shang-Chi és a Tíz Gyűrű legendája rendezője, Destin Daniel Cretton aláírt a projektre. A következő Bosszúállók-filmről egyelőre annyit tudni, hogy Jonathan Majors által alakított Kang, a hódító lesz a főgonosza. Majors egyébként a Disney+ Loki évadzárójában debütált a karakter egy másik “variánsaként”, és várhatóan A Hangya és a Darázs: Kvantumánia című filmben is fontos játszik, szóval érhető a Marvel Studios döntése, miért Loveness-t vonták be a történet kidolgozására.

Loveness a megapopuláris Rick és Morty című animációs sorozat írójaként szerzett hírnevet magának. A rajzfilmsorozat egyfajta gyakorlóterep lett, mivel a Marvel Studios erőszeretettel alkalmazza a sorozat íróit, többek között az Amazon: Ügyvédet jegyző Jessica Gaora, illetve a Loki és a Doctor Strange az őrület multiverzumában írójára, Michael Waldronra is lecsapott a stúdió.

Visszatérve még a rendezőre, Cretton nemrég több projektre is aláírt, az ő felügyelete alatt készül sorozat Wonder-Manről a Disney+-ra, és alighanem rendezőként is látjuk majd, továbbá a Shang-Chi-folytatását is elvállalta.

A Bosszúállók: A Kang-dinasztia 2025. május 2-án kerül a mozikba, és még abban az évben követi a Bosszúállók: Titkos háború 2025. november 7-én. A Marvel Moziverzum 6. fázisát záró film egyelőre nem kapott sem rendezőt, sem írót, de egy izgalmas pletyka szerint a Fekete Párduc: Vakanda, légy áldott! rendezője, Ryan Coogler jó eséllyel pályázik a rendezői feladatra.

Marvel Studios

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események