x
BREAKING Filmek

Megvan a Bosszúállók: Kang-dinasztia rendezője

A Bosszúállók: Kang-dinasztia bejelentése után már a rendező is megvan.

Megvan a Bosszúállók: Kang-dinasztia rendezője
  • Publishedjúlius 26, 2022

A San Diego-i Comic-Con ugyan már véget ért, de továbbra is záporoznak a nagy hírek a Marvel Studios terveiről. A stúdió már ismertette, hogy mikor érkezik a következő két Bosszúállók-film, de a rendezők kilétéről hallgattak. Sokan úgy gondolták, hogy a Russo testvérek lesznek a befutók, de Kevin Feige máshogy gondolkozik.

Szombaton bejelentették, hogy Marvel Moziverzum következő nagy szagája 2025-ben két egymás utáni Bosszúállók-filmmel tetőzik, és már azt is tudjuk, hogy ki rendezi majd az elsőt. A The Hollywood Reporter értesülései szerint a Shang-Chi és a Tíz Gyűrű legendája rendezője, Destin Daniel Cretton hivatalosan is aláírt a Bosszúállók: Kang-dinasztia rendezésére.

Viszonylag hamar jött a hír, hogy ilyen hamar kiderült a bejelentés után, és bár még rengeteg MCU-s nagy és kis képernyős projekt vár ránk a Kang-dinasztia 2025. május 2-ai bemutatója előtt, valamit azt sugallja, hogy Kevin Feige és társai jó előre tekintenek az időben, és már most leütötték a 6. fázis fináléját.

Egyetlen szó sem esett még a forgatókönyvíróról, és még mindig nem tudjuk, hogy mely karakterek alkotják majd a Föld Leghatalmasabb Hőseinek következő inkarnációját. A Hangya és a Darázs: Kvantumánia után sokkal tisztább képet kaphatunk a jövőről. A filmet jövő év elején fogják bemutatni a mozikban, amiben Kang, a hódító is feltűnik majd. Kang lesz a The Multiverse Saga főgonosza.

Annyit már tudunk a következő Bosszúállók-filmről, hogy a középpontban Jonathan Majors gonosztevője, Kang, a hódító áll, akinek jelentős szerepe lesz az MCU következő két szakaszában. Majors valójában a karakter egy másik “variánsaként” mutatkozott be a Disney+ Loki című sorozat évadzárójában.

Cretton egy nagyobb szerződést kötött a stúdióval nem olyan rég, az ő vezetésével készül a Wonder Man-sorozat, és feltehetően a produceri feladat mellett a rendezői teendőket is elvállalja, továbbá érkezik majd valamikor a Shang-Chi folytatása is, amire szintén ő a legnagyobb esélyes.

Az SDCC-n a Marvel Studios azt is megerősítette, hogy Bassam Tariq rendezi a Penge című filmet; Julius Onah fogja irányítani az Captain America: New World Order, Jake Schreier pedig a Mennydörgők rendezője lesz.

Written By
Kévés Bence Mihály

Rajongásom a filmek után igazán a 2000-es évek elején kezdődött, ami 2016-tól tartalomgyártásban és kritikaírásban nyilvánul meg a Wide Screen oldalon.