Főoldal BREAKING Megvan a Bosszúállók: Kang-dinasztia rendezője
BREAKINGFilmek

Megvan a Bosszúállók: Kang-dinasztia rendezője

A Bosszúállók: Kang-dinasztia bejelentése után már a rendező is megvan.

559
Marvel Studios Titkos háború Kang-dinasztia
Forrás: SDCC

A San Diego-i Comic-Con ugyan már véget ért, de továbbra is záporoznak a nagy hírek a Marvel Studios terveiről. A stúdió már ismertette, hogy mikor érkezik a következő két Bosszúállók-film, de a rendezők kilétéről hallgattak. Sokan úgy gondolták, hogy a Russo testvérek lesznek a befutók, de Kevin Feige máshogy gondolkozik.

Szombaton bejelentették, hogy Marvel Moziverzum következő nagy szagája 2025-ben két egymás utáni Bosszúállók-filmmel tetőzik, és már azt is tudjuk, hogy ki rendezi majd az elsőt. A The Hollywood Reporter értesülései szerint a Shang-Chi és a Tíz Gyűrű legendája rendezője, Destin Daniel Cretton hivatalosan is aláírt a Bosszúállók: Kang-dinasztia rendezésére.

destin daniel cretton attends the just mercy premiere news photo 1576792175

Viszonylag hamar jött a hír, hogy ilyen hamar kiderült a bejelentés után, és bár még rengeteg MCU-s nagy és kis képernyős projekt vár ránk a Kang-dinasztia 2025. május 2-ai bemutatója előtt, valamit azt sugallja, hogy Kevin Feige és társai jó előre tekintenek az időben, és már most leütötték a 6. fázis fináléját.

Egyetlen szó sem esett még a forgatókönyvíróról, és még mindig nem tudjuk, hogy mely karakterek alkotják majd a Föld Leghatalmasabb Hőseinek következő inkarnációját. A Hangya és a Darázs: Kvantumánia után sokkal tisztább képet kaphatunk a jövőről. A filmet jövő év elején fogják bemutatni a mozikban, amiben Kang, a hódító is feltűnik majd. Kang lesz a The Multiverse Saga főgonosza.

Annyit már tudunk a következő Bosszúállók-filmről, hogy a középpontban Jonathan Majors gonosztevője, Kang, a hódító áll, akinek jelentős szerepe lesz az MCU következő két szakaszában. Majors valójában a karakter egy másik “variánsaként” mutatkozott be a Disney+ Loki című sorozat évadzárójában.

Cretton egy nagyobb szerződést kötött a stúdióval nem olyan rég, az ő vezetésével készül a Wonder Man-sorozat, és feltehetően a produceri feladat mellett a rendezői teendőket is elvállalja, továbbá érkezik majd valamikor a Shang-Chi folytatása is, amire szintén ő a legnagyobb esélyes.

Az SDCC-n a Marvel Studios azt is megerősítette, hogy Bassam Tariq rendezi a Penge című filmet; Julius Onah fogja irányítani az Captain America: New World Order, Jake Schreier pedig a Mennydörgők rendezője lesz.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Venom - Az utolsó menet
Filmek

A Venom – Az utolsó menet feltárja a szimbióták eredetét, a szimbióták teremtőjét?

Venom és a szimbióták teremtője, a sötétség ura is szerepet kaphat a...

Deadpool & Rozsomák
Filmek

Rekordbevétellel nyithat a Deadpool & Rozsomák

Történelmi jelentőségű lehet a Deadpool & Rozsomák nyitóhétvégéjre.

Penge
Filmek

Lelépett a Mahershala Ali főszereplésével érkező Penge rendezője

A Penge újabb problémával néz szembe, távozott a rendező.