x
Close


Közelgő események

Filmek

Hivatalos szinopszist kapott Az Igazság Ligája, de új fotókkal és interjúkkal is gazdagodtunk

Nem kaptunk az eddigiekhez képest sok új információt Az Igazság Ligájához, amit viszont igen, azt mindenképpen biztató jelnek vehetjük.

Hivatalos szinopszist kapott Az Igazság Ligája, de új fotókkal és interjúkkal is gazdagodtunk
  • Publishedszeptember 2, 2017

Nem kaptunk az eddigiekhez képest sok új információt Az Igazság Ligájához, amit viszont igen, azt mindenképpen biztató jelnek vehetjük.

A People magazin jóvoltából megérkeztek a legújabb Az Igazság Ligája promóciós képek, ahol Csodanő, Batman és Flash nagyon komoran néznek valamit a távolban. A kép túl sok mindent nem árul el és az eddigiekhez képest igazán sok újdonságot sem mutat, viszont segít elviselni a november közepén bemutatásra kerülő filmig hátralévő, még mindig végtelennek tűnő időt. A képhez egy Batfleck-kel és Ezra Miller-rel, a vörös speedster-t (magyarul gyorshajtót?) megformáló színésszel készült interjú is tartozik.

Wonder Woman (Gal Gadot), Batman (Ben Affleck), Flash (Ezra Miller)

Az beszélgetés során Affleck kiemelte, hogy a film könnyedebb hangvételű lesz elődeinél és a sokak által mostanság a DC világában vörös posztóként jegyzett humort is kiemelte.

Ez a film a következő lépés abban, hogy egy csapattá kovácsoljuk ezeket a különböző háttérrel rendelkező karaktereket. A film a sokoldalúságról, a reményről, a másokkal való együttműködésről és az ebből adódó nehézségekről szól, az egyik fő kérdése pedig az lesz, hogy sikerül-e összehozni a csapatot. Az eddigiektől merőben eltérő hangulatú lesz és több teret engedünk a humornak is

– jegyezte meg az Oscar díjas rendező, színész.

Mindenközben Ezra Miller arról beszélt, hogy mennyire beleszeretett a stábba a film készítése közben. Zack Snyder távozása után Joss Whedon rendező több jelenetet is újraforgatott, ami alatt a stábtagok között erős kapcsolat alakult ki, ezt a kohéziót pedig a filmet eddig körülvevő negatív hírek után már muszáj lesz jó jelként értékelnünk. Miller sajátságos véleményének adott hangot:

Imádom ezt a csapat fura fazont, mindnyájan különböző típusú emberek vagyunk mégis nagyon kedveljük egymást. Én személy szerint érzem az ebből adódó energiát, ami szerintem a filmre is jó hatással lesz. Ebben a kissé ezoterikus megérzésemben biztos vagyok.

Affleck hozzátette azt is, nem csak ők hanem a karaktereik is teljesen különböző személyiségek, ami vélhetően a korábban már említett csapattá való kovácsolódás során okozhat némi belső feszültséget.

A Csodanő nagyon erős, Aquaman szintén nagyon durva ugyanakkor makacs is, Flash tele van élettel és humorral míg Cyborg egy meglehetősen okos ámde független személyiség. A csapatnak pedig Batman révén lesz néhány egészen elképesztő kütyüje, mint például a Repülő Róka, ami elég nagy hogy elszállítsa az egész bandát és akár a Batmobilt is.

Íme a film hivatalos szinopszisa:

Superman önzetlen tette visszaállította Bruce Wayne emberiségbe vetett hitét és lendületet ad, hogy új szövetségesével, Diana Prince-szel összefogva egy minden eddiginél nagyobb fenyegetéssel szálljon szembe. Együtt egy Metahumánokból álló csapat toborzásába kezdenek, hogy szembe tudjanak szállni a közelgő veszéllyel. De hiába az eddig soha nem látott erejű hős csapat – Batman, Wonder Woman, Aquaman, Cyborg és Flash – talán már így is késő megmenteni a Földet a katasztrófával fenyegető támadástól.

Zárásként pedig egy karakter kivételével mindenki saját kis promóciós képet kapott a stúdiótól, arról viszont továbbra sincs hírünk, hogy Supermant (Henry Cavill) miért rejtegetik előlünk. Kezdünk egyre rosszabbra gondolni, talán Superman a rossz oldalon áll majd, talán a film végén élesztik csak fel, és Az Igazság Ligája 2.-ben kap szerepet? Ha van ötleteket, akkor osszátok meg velünk.

dc-es-marvel-univerzum

Written By
Kévés Bence Mihály

Rajongásom a filmek után igazán a 2000-es évek elején kezdődött, ami 2016-tól tartalomgyártásban és kritikaírásban nyilvánul meg a Wide Screen oldalon.