Főoldal Filmek Készül a Nightwatch-film, és Spike Lee rendezőt szemelték ki
Filmek

Készül a Nightwatch-film, és Spike Lee rendezőt szemelték ki

A pletykák szerint a Sony Pictures egy harmadik Pókember spin-off tervezésébe vágott, ami a Nightwatch címet viseli, és amely élére Spike Lee rendezőt szemelték ki.

541

A pletykák szerint a Sony Pictures egy harmadik Pókember spin-off tervezésébe vágott, ami a Nightwatch címet viseli, és amely élére Spike Lee rendezőt szemelték ki.

Úgy hírlik, hogy a Sonynak már kész tervei vannak arra, hogy mely Pókember spin-offokat látjuk a következő években. Tavasszal jött a hivatalos bejelentés, hogy a stúdió a falmászó egyik ősellenségét [Venom] 2018-ban vászonra viszi, de a legfrissebb hírek szerint már az is eldőlni látszik, hogy mely más karakterek kapnak saját filmet a stúdiótól.

A Meet the Movie Press és a Tracking Board főszerkesztője, Jeff Sneider a lap tetején visszanézhető műsorában tette szóvá, hogy forrásai úgy tudják, hogy a Nightwatch lesz a Sony harmadik filmje. Sneider azt is tudni véli, hogy a mozivilág egyik legmeghatározóbb rendezőjét, Spike Leet szeretnék felkérni, hogy forgassa le a képregényfilmet, melynek forgatókönyvét Edward Ricourt írhatja. Természetesen hivatalosan nem kommentálták a pletykákat, de nem először hallunk a karakter felől, hiszen már tavaly ősszel pletykáltak róla, de akkor még úgy festett, hogy a Pókember: Hazatérésben tűnik fel. Most viszont ez lehet a Sony által épített univerzum harmadik filmje, amelyben olyan címek kaptak helyet, mint az említett Venom-film Tom Hardy szerepében és a Silver & Black.

dc-es-marvel-univerzum

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...