Főoldal Előzetesek A Venom: The Last Dance előzetese egy szimbióta-inváziót vezet fel
Előzetesek

A Venom: The Last Dance előzetese egy szimbióta-inváziót vezet fel

Venom és Eddie utolsó táncára készül.

437

A “Mi vagyunk Venom” szlogent utoljára hallhatjuk majd a Venom: The Last Dance című filmben. Közzétették a film első előzetesét, amely betekintést enged abba, hogy mire számíthatnak a trilógia utolsó filmjében. Jeleneteket láthatunk a szimbióták harcából, valamint utalást kapunk arra, hogy Eddie Brock (Tom Hardy) és Venom hol voltak a Pókember: Nincs hazaút vége óta.

Az Eddie Brock és Venom közötti földönkívüli barátság a végéhez közeledik, és úgy tűnik, a trilógia látványos befejezést kap. A Sony Pictures ma végre bemutatta az első előzetest a Venom 3. című filmhez, amely lezárja a történetet, és minden benne van: ultrabrutalitás, egysoros beszólások, báltermi tánc, földönkívüli invázió és még egy ló alakot öltött szimbióta is.

A film a Venom 2. – Vérontó című film eseményeit követi. Nemcsak hogy szökevények, akiket a Föld hatóságai üldöznek, de mellettük még valóban hátborzongató földönkívüliek vadásznak rájuk. A hivatalos szinopszis szerint „a párost egy pusztító döntés elé kényszerítik, amely lehúzza a függönyt Venom és Eddie utolsó táncán.”

A trailerben Venomékat San Franciscón kívül láthatjuk, amint az eddigi legnagyobb kihívásukra készülnek. Miközben katonai ügynökök (Juno Temple és Chiwetel Ejiofor alakításában) üldözik, a szimbióta tudomást szerez arról, hogy Venom otthonából további erők érkeznek a Földre, valószínűleg azért, hogy meghódítsák az egész bolygót.

A Venom: The Last Dance premierje október 25-én lesz a mozikban.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

1 Hozzászólás

Közelgő események

Még több a témában...

Venom - Az utolsó menet
Filmek

A Venom – Az utolsó menet feltárja a szimbióták eredetét, a szimbióták teremtőjét?

Venom és a szimbióták teremtője, a sötétség ura is szerepet kaphat a...

Venom - Az utolsó menet
Előzetesek

A Venom – Az utolsó menet előzetese magyar szinkronnal is nagyon szórakoztató lett

Már magyar szinkronnal is elérhető a Venom - Az utolsó menet első...