Főoldal Előzetesek A Venom – Az utolsó menet előzetese magyar szinkronnal is nagyon szórakoztató lett
Előzetesek

A Venom – Az utolsó menet előzetese magyar szinkronnal is nagyon szórakoztató lett

Már magyar szinkronnal is elérhető a Venom - Az utolsó menet első előzetese.

281

A hét elején a Sony Pictures közzétette a Venom – Az utolsó menet első előzetesét. A trailer betekintést enged abba, hogy mire számíthatnak a trilógia utolsó filmjében. Jeleneteket láthatunk a szimbióták harcából, valamint utalást kapunk arra, hogy Eddie Brock (Tom Hardy) és Venom hol voltak a Pókember: Nincs hazaút vége óta.

Eddie Brock (Tom Hardy) nagyjából boldogan élt. Volt barátnője, munkája… aztán úgy alakult, hogy egy űrből érkezett, pusztító étvágyú szörny érkezett a földre, és pont őt választotta gazdatestnek. Azóta Eddie magányos, meggyötört… és legyőzhetetlen. Ha bajba kerül, a benne rejtőző szörny előbújik belőle, és kérlelhetetlenül felzabálja a támadókat. Meg egy kis rendetlenséget csinál közben.

De lehet, hogy van olyan ellenség, ami a szupererős Venomnak is sok – a saját bolygójáról, a saját fajtársai rátalálnak, megérkeznek a földre, és persze nincs bennük kímélet. Az egész bolygót könnyedén elpusztíthatják. Venom azonban már inkább a földiek pártján van. Harcba száll a fajtársai ellen – de ahova ő megy, oda Eddie-nek is mennie kell. És ha ő halálos veszélybe kerül, akkor Eddie-nek is bőven van félnivalója.

Tom Hardy már kétszer is bebizonyította, hogy az űrből érkezett, emberfejeket zabáló szörny és ő nagyszerű párost alkotnak: ezúttal is elképesztően látványos akciójelentek és vad poénok váltják egymást – és még sosem volt ilyen nagy a tét.

Főszereplők: Tom Hardy, Juno Temple, Chiwetel Ejiofor. Operatőr: Fabian Wagner. Látvány: Samir Buzatu. Írta: Tom Hardy, Kelly Marcel. A filmet rendezte Kelly Marcel.

Venom – Az utolsó menet premierje október 24-én lesz a mozikban.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Venom - Az utolsó menet
Filmek

A Venom – Az utolsó menet feltárja a szimbióták eredetét, a szimbióták teremtőjét?

Venom és a szimbióták teremtője, a sötétség ura is szerepet kaphat a...

Deadpool & Rozsomák
Filmek

Rekordbevétellel nyithat a Deadpool & Rozsomák

Történelmi jelentőségű lehet a Deadpool & Rozsomák nyitóhétvégéjre.

Penge
Filmek

Lelépett a Mahershala Ali főszereplésével érkező Penge rendezője

A Penge újabb problémával néz szembe, távozott a rendező.