Főoldal Filmek NYEREMÉNYJÁTÉK: Páros belépőket nyerhettek a Motorosok premier előtti vetítésére 
Filmek

NYEREMÉNYJÁTÉK: Páros belépőket nyerhettek a Motorosok premier előtti vetítésére 

Elsők között nézhetitek meg a Motorosok című filmet a mozikban.

448
Motorosok
Forrás: Universal Pictures

Voltak már szelídek, voltak már kemények, voltak már vadak. Ezúttal simán: MOTOROSOK. Ezek a motorosok a 60-as években alapítják meg klubjukat „Vandálok” néven az amerikai Középnyugaton, Marlon Brando A vad című filmjének hatására. A klub kezdetben a chicagói kívülállók menedéke, ám Johnny (Tom Hardy) vezetésével egyre kiszámíthatatlanabbá válik, és fokozatosan mélyebbre csúszik a bűnözés világába, veszélybe sodorva ezzel a motorosok eredeti életmódját. A fiatal Bennyben (Austin Butler) lassan kételyek ébrednek a bandában betöltött szerepével kapcsolatban…

A UIP-Duna Film jóvoltából páros, 2 fős belépőket nyerhettek a Motorosok című film premier előtti vetítésére, amelyre 2024. június 18-én, kedden 19 órakor kerül sor az egyik budapesti moziban. A jelentkezéseket június 13-án 10 óráig tudjuk fogadni. A sorsolást követően a nyerteseket e-mailben értesítjük. Mindenki csak egyszer vehet részt a játékban, és csak az általunk kiküldött meghívó jogosít fel a belépésre.

A Motorosok című 2023-as amerikai filmdráma Jeff Nichols írói és rendezői munkáját dicséri. A film főszerepeiben olyan neves színészek tűnnek fel, mint Jodie Comer, Austin Butler, Michael Shannon, Mike Faist, Norman Reedus és Tom Hardy. A történet, amely Danny Lyon The Bikeriders című 1967-es fotókönyvén alapul, egy kitalált események sorozatát tárja a néző elé. A filmet eredetileg tavaly szerették volna bemutatni, de a nagy hollywoodi sztrájkok miatt a stúdió egy évvel eltolta a premiert.

Országos bemutató: 2024. június 20.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...