Venom önálló filmet kap 2018 októberében

Pókember egyik főellensége, Venom saját, úgynevezett spin-off-ot kap, méghozzá nagyon gyorsan. Már jövőre a mozikba kerül.

Pókember egyik főellensége, Venom saját, úgynevezett spin-off-ot kap, méghozzá nagyon gyorsan. Már jövőre a mozikba kerül.

Nagyjából egy évvel ezelőtt tudtuk meg, hogy a Sony Pictures készítene egy Venom-filmet, de eddig megjelenési dátumot nem tudtunk. Tegnap a Sony hivatalosan is bejelentette, hogy 2018. október 5-én érkezik az önálló film, így már idén elkezdik a forgatást. Leghamarabb ősszel kezdődhet a munka.

A forgatókönyvet Dante Harper körmöli jelenleg is, míg a produceri munkákat Avi Arad és Matt Tolmach fogják felügyelni, akik az eredeti Pókember trilógián, illetve A csodálatos Pókember franchise alatt is dolgoztak a stúdióval.

Sajnos a Venom-film nem fog illeszkedni a nyáron érkező Pókember: Hazatérés kalandhoz, hiszen az egy közös rendezésű alkotás, amit a Marvel Studios és a Sony Picutres készít. A Venom pedig egy Sony film lesz, amibe a Marvel nem avatkozik be.

dc-es-marvel-univerzum

Total
0
Shares
Previous Article

2018 decemberében érkezik az Aquaman-film

Next Article

Az új Transformers: Az utolsó lovag előzetes egyszerűen csak gagyi

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!