Főoldal Filmek Zack Snyder terve szerint hat filmből áll majd a Rebel Moon
Filmek

Zack Snyder terve szerint hat filmből áll majd a Rebel Moon

A jóból is megárt a sok, de a Rebel Moon eddig pocséknak sem nevezhető.

439
Rebel Moon
Forrás: Netflix

A Rebel Moon filmsorozatnak a második részét még csak ma mutatta be a Netflix, és egy fokkal jobb, de még mindig nagyon rossz kritikákat kap a franchise, de ez nem akadályozta meg Zack Snyder rendezőt abban, hogy a második film után folytassa a történetet. Most éppen arról álmodozik, hogy hat részre szeretné duzzasztani a filmsorozatot.

A Radio Times interjújában a direktor elmondta, hogy úgy gondolja, a Netflix sci-fi sorozatát ésszerű lépés lenne négy részesre bővíteni, de lehetőség szerint akár hat filmből is állhatna a sorozat, amennyiben hasonló gyártási folyamat mentén készítenék el a filmet. Itt arra gondolt Snyder, hogy az eredetileg egyrészesre tervezett filmet végül két részre bontották.

“Négy vagy hat film, attól függően… azt hiszem, a kérdés az, hogy minden alkalommal, amikor egy ilyen filmet készítünk, kettőt készítünk-e” – tűnődött Snyder, utalva arra, hogy az első filmet végül ketté vágták. Egymás után forgatták le az első kettőt, mivel túl sok történetet próbáltak meg belesűríteni egy részbe, ezért végül meggyőzte a Netflix vezetőit, hogy ebben a formában jobb lesz.

Amennyiben a Netflix zöld utat ad további folytatásoknak, Snyder és a Rebel Moon a társszerzői, Kurt Johnstad és Shay Hatten fejében már kezd összeállni egy történet. “Várjuk, hogy ezek a filmek a teljesség jegyében megjelenjenek, beleértve a rendezői változatot is” – fogalmazott a filmes. “Valószínűleg készítek egy másik kis filmet közben, mielőtt eldöntenénk, mit tegyünk a további Rebel Moon filmekkel. De igen, izgatott vagyok, hogy több Rebel Moon-filmet készítsek, ha ez lehetséges lenne.”

A filmben olyan színészek szerepelnek, mint Ed Skrein, Djimon Hounsou, Fra Fee és Sofia Boutella. A Rebel Moon: Rész 2 – A sebejtő című részben Kora, az egykori Imperium tiszt és néhány más túlélő katona szembeszáll az elnyomó Anyavilággal, hogy megmentse szülőbolygójukat, a Veldtet.

A Rebel Moon – 1. rész – A tűz gyermeke már elérhető a Netflixen. A Rebel Moon – 2. rész: A sebejtő április 19-én jelent meg. Hamarosan érkezik majd a rendezői változat bővített tartalommal, amivel az első két film játékideje akár a 9 órát is elérheti.

Rebel Moon
Forrás: Netflix
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

8 Hozzászólások

Közelgő események

Még több a témában...

Tőrbe ejtve: Az üveghagyma
Filmek

Rian Johnson bejelentette a Tőrbe ejtve 3. filmcímét

Az író és rendező Rian Johnson elárulta, milyen alcímmel érkezik a Tőrbe...

Vaják
Sorozatok

Liam Hemsworth brutálisan jól fest Ríviai Geralt szerepében a Vaják első hivatalos fényképén

Az első hivatalos kép mellé befutott a Vaják 4. évadának teaser előzetese...