Főoldal Filmek A Rebel Moon rendezői változatában lesz egy bizarr szexjelenet Ed Skrein és egy idegen között
Filmek

A Rebel Moon rendezői változatában lesz egy bizarr szexjelenet Ed Skrein és egy idegen között

6 órás rendezői változatot kap a Rebel Moon, és ebben bizarr szexjelenetet is láthatunk.

386
Rebel Moon
Forrás: Netflix

A Rebel Moon – 2. rész: A sebejtő mellett hamarosan érkezik a 2023-as első film R-besorolású rendezői változata is, amelyben Ed Skrein karaktere egy bizarr szexjelenetben szerepel egy idegennel. Az első részből már tudtuk, hogy Atticus Noble nevezetű karaktere szereti a különleges dolgokat, de a rendezői változatban még többet megtudunk majd erről a tisztről és furcsa szokásairól.

A Total Film interjújában Zack Snyder rendező elárulta, hogy a filmsorozata R-besorolású és hosszabb (rendezői) változata sokkal több anyagot fog tartalmazni, többek között több erőszakot és szexjelenetet is, köztük egyet. A Rebel Moon – 1. rész: A tűz gyermeke PG-13-as változatának egyik jelenetében Ed Skrein gonosz admirálisa, Atticus Noble egy tintahal-szerű idegennel ismerkedett, de érthető okok miatt megvágták a jelenetet.

179 oldalas forgatókönyvünk volt, így az első 11 oldalt még senki sem látta, mert természeténél fogva csak az R-besorolású változatban szerepelhet. Ez horror. Nagyon élvezetes volt forgatni, izgatottan várom, hogy az emberek láthassák.

Sőt, nem tudom, hogy aggódnom kellene miatta vagy izgatottsággal várjam, mert a Netflixnél folyton azt kérdezik tőlem, ‘Láttad már az R-besorolású változatot?’ és azt felelik, ‘Láttad már a szexjelenetet az idegennel?’ Azt beszélik, ‘Ez őrület. Tényleg beleadtál mindent, ugye tudod?’ És én azt mondom, ‘Minden felvételnél és jelenetnél beleadok mindent, nem fogom vissza magam.’ Szóval nagyon izgatott vagyok, hogy lássam. Remélem, nem szolgáltatok túl sok anyagot a mémeknek.

Zack Snyder

Snyder egyéb részleteket is megosztott a rendezői változatokról, amelyet ő csak úgy hívott, hogy az “alternatív univerzum” változata.

Az izgat leginkább, hogy az emberek látni fogják a rendezői változatot, nem csak mint egy kibővített vagy más verziót ezekről a filmekről, hanem mint egyfajta alternatív univerzum változatát a filmnek. Így írnám le ezeket a részeket. Bár természetesen sok jelenet ugyanaz, annyi minden más, még a nézőpontok is kissé eltérőek. Azt gondolom, hogy izgalmas lesz a közönség számára látni ezt a sokkal mélyebb betekintést. Mindkét film egy-egy órával hosszabb, a két film együtt hat óra. És azt hiszem, ez szórakoztató lesz a rajongók számára. És nagyon felnőttes is egyben a különbség.

Zack Snyder

A Rebel Moon – 2. Rész: A sebejtő folytatja Kora és a túlélő harcosok nagyszabású történetét, amint arra készülnek, hogy mindent feláldozzanak, miközben Veldt bátor népével együtt harcolnak, hogy megvédjék az egykor békés falut, amely új hazául szolgál azok számára, akik elveszítették sajátjukat a Szülőbolygó elleni harcban. A csata előestéjén a harcosoknak szembe kell nézniük saját múltjukkal, és fel kell fedniük, miért harcolnak. Amikor a Birodalom teljes erejével lecsap a kibontakozó lázadásra, megbonthatatlan kötelékek szövődnek, hősök tűnnek fel és legendák születnek.

Rebel Moon
Forrás: Netflix
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

3 Hozzászólások

Közelgő események

Még több a témában...

Tőrbe ejtve: Az üveghagyma
Filmek

Rian Johnson bejelentette a Tőrbe ejtve 3. filmcímét

Az író és rendező Rian Johnson elárulta, milyen alcímmel érkezik a Tőrbe...

Vaják
Sorozatok

Liam Hemsworth brutálisan jól fest Ríviai Geralt szerepében a Vaják első hivatalos fényképén

Az első hivatalos kép mellé befutott a Vaják 4. évadának teaser előzetese...