x
Filmek

Hivatalos címet és egy menő karakterposztert kapott a Legendás Állatok 2. része

Egy mugliknak való normál és egy mágikus mozgó fényképen tekinthetjük meg a Harry Potter spin-off szereplőit.

Hivatalos címet és egy menő karakterposztert kapott a Legendás Állatok 2. része
  • Publishednovember 16, 2017

Egy mugliknak való normál és egy mágikus mozgó fényképen tekinthetjük meg a Harry Potter spin-off szereplőit.

A Legendás állatok és megfigyelésük folytatása szinte napra pontosan egy év múlva érkezik majd a mozikba, így szinte várható volt, hogy a Warner megörvendezteti a rajongókat valamilyen hivatalos anyaggal, ez pedig most egy a főbb szereplőket ábrázoló poszter formájában meg is érkezett. A kép érdekessége, hogy most először láthatjuk a Jude Law-féle Albus Dumbledore-t teljes pompájában.


A fenti twitter bejegyzésben a produkció hivatalos oldala által publikált, a Harry Potter világában már megszokott mozgó képes verzióban tekinthetitek meg a szereplőket, alul pedig a szokásos varázstalan módon nézhetitek meg őket. Ahogy eddig sejteni lehetett (és korábban már írtunk is róla) Ezra Miller karaktere visszatér a folytatásban, melynek hivatalos magyar címe a Legendás állatok – Grindelwald bűntettei lett.

A rövid szinopszis a következő:

Az előző történet végén Göthe Salmander segítségével elfogták a veszélyes sötét mágust, Gellert Grindelwald-ot, aki viszont megszökik és maga köré gyűjti a követőit azért, hogy a tiszta vérű mágusok átvegyék az uralmat a világ varázstalan fele fölött. Azért, hogy megállítsa a sötét mágust Albus Dumbledore egykori tanítványának, Salmander-nek a segítségét kéri, aki a rájuk leselkedő veszélyek ellenére segítő kezet nyújt volt tanárának. A szeretet és a hűség tesztje vár mindenkire, még a családokra és az igaz barátokra is, az eddig még soha nem látott mértékben megosztott varázsvilágban.

A film 2018. november 16-án érkezik a mozikba.

Written By
Kévés Bence Mihály

Rajongásom a filmek után igazán a 2000-es évek elején kezdődött, ami 2016-tól tartalomgyártásban és kritikaírásban nyilvánul meg a Wide Screen oldalon.