Főoldal Sorozatok Rendezőt és showrunnert kapott az HBO Harry Potter sorozata
Sorozatok

Rendezőt és showrunnert kapott az HBO Harry Potter sorozata

A Harry Potter-könyveket ezúttal sorozat formájában dolgozzák fel.

236
Harry Potter
Forrás: Warner Bros.

Francesca Gardiner lesz a showrunner és az egyik executive producer, Mark Mylod pedig executive producerként és több epizód rendezőjeként vesz részt az HBO saját gyártású sorozatának elkészítésében – olvasható a Warner Bros. Discovery sajtóközleményében.

Az HBO a Warner Bros. Televisionnel együttműködésben Francesca Gardinert (aki dolgozott az HBO Utódlásán, Az Úr sötét anyagain és a Megszállottak viadalán) választotta a hamarosan készülő, eredeti Harry Potter-sorozat showrunnerének és executive producerének, Mark Mylodot (aki dolgozott az HBO Utódlásán, a Trónok harcán és a The Last of Uson) pedig executive producernek és több epizód rendezőjének. A jelenleg fejlesztés alatt álló új sorozat a Max egyre kiterjedtebb, globális platformján lesz elérhető.

Információk a sorozatról: A sorozat az executive producerként közreműködő J. K. Rowling nagy szeretetnek örvendő Harry Potter-könyvsorozatának hű adaptációja lesz. Új szereplőgárdával szólítja majd meg a rajongók új generációját, tele lesz fantasztikummal és azokkal a kedvelt figurákkal, akiket a Harry Potter-rajongók már több mint huszonöt éve imádnak. Minden évad világszerte új rajongókhoz viszi majd el Harry Pottert és hihetetlen kalandjait, miközben az immár klasszikussá vált eredeti filmek a franchise középpontjában maradnak, és továbbra is világszerte elérhetők lesznek.

Alkotók: A sorozat írója és executive producere Francesca Gardiner. Mark Mylod executive producerként és a sorozat több epizódjának rendezőjeként működik közre. A sorozatot az HBO gyártja a Brontë Film és TV-vel, illetve a Warner Bros. Televisionnel együttműködésben. A sorozat további executive producerei: J. K. Rowling, Neil Blair, Ruth Kenley-Letts a Brontë Film és TV részéről, illetve David Heyman a Heyday Films részéről.

7e2b6bdb edad 4939 89f1 21c2b30542c6?format=auto&w=1440&s=64430aa714ecd4ecadf9e317f6a7e7ffc1fa1d95
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Dűne: Prófécia
Előzetesek

Friss előzetes érkezett a novemberben érkező HBO Dűne: Prófécia sorozatához

A legendás szekta, a Bene Gesserit eredettörténetét ismerhetjük meg a Dűne előzménysorozatában.

Olimpia
Filmek

A legfontosabb tudnivalók az Eurosport és a Max közvetítéseiről

Az Eurosport élőben közvetíti a 2024. évi nyári olimpiai játékokat a Max...