Mutatjuk az első képeket a Bosszúállók: Végtelen háború előzeteséből

Előzetes még mindig nincs, de legalább kaptunk pár képet a Bosszúállók: Végtelen háború első előzeteséből.

Előzetes még mindig nincs, de legalább kaptunk pár képet a Bosszúállók: Végtelen háború első előzeteséből.

A San Diego-i Comic-Con és az azt megelőző D23 Expón a Marvel már mutatott jelenetet az univerzum legnagyobb ütközetéből, a Végtelen háborúról, de a sajnos a stúdió mindeddig hivatalosan nem tett közzé előzetest a filmből. (Ha eltekintünk a SDCC-ről kiszivárgott kamerás felvételtől.)

A Reddit fórum egyik olvasója, név szerint AscendedAncient osztott meg képeket a Bosszúállók: Végtelen háború érkező előzeteséből. Az előzetesből kiszivárgott képek között feltűnik Amerika kapitány (Chris Evans), aki talán a folytatásban Nomad lesz, Sólyom (Anthony Mackie), Fekete Özvegy (Scarlett Johansson), Skarlát boszorkány (Elizabeth Olsen), Vízió (Paul Bettany), Drax (Dave Bautista) a Galaxis őrzőiből és állítólag még Proxima Midnight fedezhető fel a képek között, aki Thanos (Josh Brolin) csatlósainak seregét, a Fekete Rendet erősíti.

Már nagyon várjuk, hogy a Marvel bemutassa az előzetest, ami várhatóan a Star Wars: A utolsó Jedik előtt fog megtörténni. A Bosszúállók: Végtelen háború hazai bemutatója 2018. április 26-án lesz.

dc-es-marvel-univerzum

Total
0
Shares
Previous Article

Nagyon vagány lett a Dolby Cinema Az utolsó Jedik posztere

Next Article

Hivatalos címet és egy menő karakterposztert kapott a Legendás Állatok 2. része

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!