a
FőoldalBRÉKINGMutatjuk az első képeket a Bosszúállók: Végtelen háború előzeteséből

Mutatjuk az első képeket a Bosszúállók: Végtelen háború előzeteséből

Előzetes még mindig nincs, de legalább kaptunk pár képet a Bosszúállók: Végtelen háború első előzeteséből.

A San Diego-i Comic-Con és az azt megelőző D23 Expón a Marvel már mutatott jelenetet az univerzum legnagyobb ütközetéből, a Végtelen háborúról, de a sajnos a stúdió mindeddig hivatalosan nem tett közzé előzetest a filmből. (Ha eltekintünk a SDCC-ről kiszivárgott kamerás felvételtől.)

A Reddit fórum egyik olvasója, név szerint AscendedAncient osztott meg képeket a Bosszúállók: Végtelen háború érkező előzeteséből. Az előzetesből kiszivárgott képek között feltűnik Amerika kapitány (Chris Evans), aki talán a folytatásban Nomad lesz, Sólyom (Anthony Mackie), Fekete Özvegy (Scarlett Johansson), Skarlát boszorkány (Elizabeth Olsen), Vízió (Paul Bettany), Drax (Dave Bautista) a Galaxis őrzőiből és állítólag még Proxima Midnight fedezhető fel a képek között, aki Thanos (Josh Brolin) csatlósainak seregét, a Fekete Rendet erősíti.

Ehhez a diavetítéshez JavaScript szükséges.

Már nagyon várjuk, hogy a Marvel bemutassa az előzetest, ami várhatóan a Star Wars: A utolsó Jedik előtt fog megtörténni. A Bosszúállók: Végtelen háború hazai bemutatója 2018. április 26-án lesz.

dc-es-marvel-univerzum

Megosztás:
Cikk értékelése

Programtervező vagyok. Előző újságnál tech rovatom volt, de becsatlakoztak a filmek és sorozatok is, azóta pedig nem tudtam kiszeretni belőlük.