Új információmorzsák érkeztek a Legendás állatok és megfigyelésük 2. részéből

Úgy néz ki egy érdekes rajongói teória látszik beigazolódni.

Úgy néz ki egy érdekes rajongói teória látszik beigazolódni.

A Legendás állatok és megfigyelésük tavalyi sikere után egyértelmű volt hogy a Warner Bros nem áll le egy filmnél, hanem franchise-ban gondolkozik. A masszív rajongói bázissal rendelkező Harry Potter spin-off történetének második része ennek fényében természetesen már gyártás alatt van és alig több, mint 1 év múlva pedig már érkezik is a mozikba. Göthe Salmander visszatér tehát és úgy néz ki, sikerült befejeznie a sorozatnak címet adó könyvét is. Az alábbi hivatalos fotóból kiderül, hogy a magizoológus épp az őt később híressé tévő művének promóciós körútján vesz részt, azonban az éles szeműek és a rajongói teóriákat nyomon követők, mást is észre vehetnek rajta:

A fotót a produkció hivatalos Instagram oldala osztotta meg és kiderül belőle, hogy Salmander könyvbemutatóját, melyet természetesen az eredeti történetből jól ismert Abszol úton tartanak, nem más szervezi mint az első részben “főgonoszt” alakító Credence Barebone (Ezra Miller). A Legendás állatok és megfigyelésük kivágott jelenetéből kiderül, hogy Credence-nek valahogy sikerül megszöknie New York-ból, ebből (és a közös múltjukból) pedig a néhány rajongó arra következtetett, hogy végül Salmander segítője válik belőle. Ez a most publikált fotó alapján beigazolódni látszik, igaz hivatalos megerősítést még nem nyert és egyelőre a történet cselekményét sem tudjuk. Az előző rész alapján egyébként Crendence-től nem áll messze a “promótálás”, hiszen a varázslók elleni röpiratok kiosztásában is segédkezett, igaz akkor még valószínűleg ő sem tudta, hogy ő is közéjük tartozik.

A filmben a fiatal Dumbledore-t Jude Law, míg minden idők második legveszélyesebb sötét mágusát Grindelwald-ot Johnny Depp alakítja majd. A rendezői széket az utolsó 4 Harry Potter és a Legendás állatok és megfigyelésük első részének rendezője David Yates birtokolja, a forgatókönyvet pedig újra a varázslótanonc világát megteremtő J.K. Rowling jegyzi. Egészen biztosan jó kezekben van a sorozat és ha minden jól megy, márpedig miért ne menne jól, akár újabb 5 részt is láthat a nagyközönség.

A filmet várhatóan 2018 november 16-án mutatják be a mozikban.

Total
0
Shares
Previous Article

Olaszországból érkeztek új székek az IMAX terembe

Next Article

Mark Strong alakíthatja a Shazam film főgonoszát

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!