Főoldal Filmek Már elkészültek a Flash: A Villám folytatásának forgatókönyvével
Filmek

Már elkészültek a Flash: A Villám folytatásának forgatókönyvével

Két hét múlva kerül mozikba a Flash: A Villám, de már elkészültek a folytatás történetével is.

43
Flash - A Villám

Ezra Miller jövője Barry Allen szerepében talán még nem dőlt el, és bár a legújabb információk szerint a színész ott lesz a film vörös szőnyeges bemutatóját Los Angelesben, a Warner Bros. még nem döntött a folytatásról. Ugyanakkor még korai temetni a reményeket, hiszen Andy Muschietti filmje több éves csúszás után június 15-én végre mozikba kerül, és ez lesz az első apró lépés az új DCU-kánon felé.

A Warner Bros. Discovery belülről megannyi szerkezeti változáson ment keresztül, hogy nehéz most bármit kőbe vésni; ott van például van az újonnan megalakult DC Studios James Gunn és Peter Safran vezetésével. Ha lehet azt mondani, akkor a Skarlátvörös szuperhős szólófilmje a lehető legbizonytalanabb időpontban kerül bemutatásra, mivel nem ismerjük a DC Studios tervét, ám az érintettek többször is úgy fogalmaztak, hogy a Flash: A Villám lett minden idők legjobb képregényfilmje, s ezzel új fejezet kezdődik a DC Univerzum számára (újjászületik a franchise).

Éppen ezért Flash története egy puha rebootként szolgál, amely új főszereplők és új történetek előtt nyitja meg a kapukat, amelyeknek kevés vagy semmi közük nem lesz Zack Snyder sokat vitatott univerzumához. Az újrakezdés ellenére Miller visszatérhet Barry Allen szerepében, sőt, már a folytatás történetét is megírták.

A Variety értesülései szerint az Aquaman írója, David Leslie Johnson-McGoldrick már elkészült az esetleges második rész forgatókönyvével, és benne lenne Michael Keaton és Sasha Calle cameója is, akik az első részben Millerrel együtt játszanak.

Az első részben Ben Affleck is visszatér Bruce Wayne-ként, és valószínűleg utolsó alkalommal látjuk a Sötét lovag szerepében, hiszen Henry Cavill Supermanje mellett ő volt a Snyderverse egyik központi figurája, és szeretnék meghúzni a határt a múlt és a jövő között. Akárcsak Affleck, úgy Cavill sem vállal több szerepet. Az új Batmant várhatóan a The Brave and the Bold című filmben, a franchise egyik következő projektjében mutatják be.

Flash - A Villám
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Mosolyogj
Filmek

Kitűzték a Mosolyogj folytatásának bemutatódátumát

2022 egyik legjövedelmezőbb filmje volt a Mosolyogj, és hamarosan jön a folytatás...

WGA
Filmek

Pénteken eredménytelenül zárultak a tárgyalások a stúdióvezetők és a WGA között

Továbbra sincs megállapodás a nagy stúdiók és a WGA között, folytatódik a...

Guillermo del Toro
Filmek

Guillermo del Toro megerősítette, hogy dolgozott egy Star Wars-filmen

Az Oscar-díjas rendező Star Wars-filmen dolgozott, és három szóban még azt is...

Marvelek
Filmek

A Marvelek költségvetése állítólag jóval több, mint amiről eredetileg beszéltek

Nia DaCosta nyilatkozata után úgy tűnt, a Marvelek lehet a stúdió legolcsóbb...