Wide Screen
Image default
Játékok

HIVATALOS: A Sony kihagyja az E3-at

A PlayStation brand más utakon lesz népszerűsítve idén is.

Tegnap az Experience PlayStation bejelentésének idején még nem volt biztos (csak sejthető), ami mára tény: a Sony 2019 után, idén sem vesz részt az egykor legnagyobbnak számított videojátékos seregszemlén. Mindezt a mértékadónak számító iparági lap, a GameIndustry.biz hasábjain erősítette meg a cég.

Az okokról szűkszavúan, de sokatmondóan nyilatkoztak csak, miszerint az E3 2020 nem találkozik azzal a vízióval, amit ők elképzeltek erre az esztendőre (a PS5 bejelentésére utalva). Ehelyett egy rakás más rendezvényen fognak részt venni és népszerűsíteni a brandet.

Ezzel az is bizonyossá vált, hogy már tavaly sem annak okán maradtak távol, mert nem tudtak volna mit mutatni. Az iparági pletykák igen komoly összetűzésekről szólnak, az pedig már csak olaj a tűzre, hogy a rendezvényt szervező ESA tavalyi bénázása során kiszivárogtatta a shown résztvevő újságírók személyes adatait.

Mindezek alapján lassan ki lehet jelenteni, hogy az egykor szebb napokat látott shownak lassan valóban leáldozik. Az okokat tavaly egy nagyobb cikkben tárgyaltuk már, illetve pár nappal ezelőtti véleménycikkünkben is több részlet elhangzott ezzel kapcsolatban.

Még több a témában...

Késni fog a The Last of Us part II és a Watch Dogs Legion is?

Héja Szabolcs

Jim Ryan rángatja előttünk a PS5 mézesmadzagját

Fonyódi Dávid

Legalább még egy Star Wars játék érkezik 2022 áprilisa előtt

Héja Szabolcs

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat

Kövess minket a Facebookon