Hivatalos PlayStation eseményt jelentett be a Sony

Az Experience PlayStation holnaptól kezdődik és egy hónapon keresztül tart.

Az Experience PlayStation holnaptól kezdődik és egy hónapon keresztül tart.

Nem szeretjük a megalapozatlan pletykákat, ezt a tegnapi véleménycikkünkben is elmondtuk, melyben az új generációs konzolok körüli mizériát jártuk körül. A PS5-re való feszült várakozás közepette viszont most érdemes egy “kis hírről” beszámolni, amely akár naggyá is válhat.

A dolog hivatalos része, hogy a Sony (minden különösebb csinadratta nélkül) kipakolt a honlapjára egy eseményt, amely 2020. január 14-én kezdődik és február 16-ig tart, vagyis egy teljes hónapon át. Az ígéret szerint az Experience PlayStationön a brand 25 éves fennállását kívánják megünnepelni egy rakás kipróbálható PS4 és PS VR címmel.

A helyszínül megjelölt New Yorkban található bemutatóterem eddig is számos PlayStation eseménynek volt már otthona, így azoknak akik a városban tartózkodnak mindenképp érdemes ellátogatniuk majd ide. A japánok valószínűleg később részletezik is majd, hogy milyen tematika szerint is megy majd az ünneplés.

S akkor innentől jön a spekuláció. Több elemző is februárra tette egy lehetséges PS5 bemutató event dátumát. Sokak szerint ez a mostani egy hónapos esemény fogja ezt a jeles eseményt felölelni. Az a helyszín mindenesetre, amelyik hét éve hasonló célt látott el, a hírek szerint már bezárt, így könnyen elképzelhető, hogy a Sony Square NYC adhat otthont ehhez is. Persze mindezt mindenki tekintse erős pletykának, hiszen semmi sincs megerősítve. A Sony E3 szereplése továbbra is a levegőben lóg, egy esetleges februári bemutató még mindig nem zárná ki önmagában azt (noha több jel is mutat a távolmaradásukra). Várjuk a hivatalos fejleményeket.

Total
1
Shares
Previous Article

Újjáéledhet a Mario & Luigi sorozat

Next Article
Oscar

Oscar 2020: Nyilvánosságra hozták a jelölteket

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!