x
Filmek

Hibrid dinó mentes lesz a Jurassic World 3.

Colin Trevorrow a film rendezője megerősítette egy interjúban, hogy a Jurassic World 3.-ben nem kapunk újabb hibrid dinót.

Hibrid dinó mentes lesz a Jurassic World 3.
  • Publishedmájus 8, 2018

Colin Trevorrow a film rendezője megerősítette egy interjúban, hogy a Jurassic World 3.-ben nem kapunk újabb hibrid dinót.

Úgy tűnik, hogy a trilógia utolsó része nem él olyan lehetőséggel, mint a 2015-ös Jurassic World, vagy a jövő hónapban érkező Jurassic World: Bukott birodalom, melyek egy-egy új fajt teremtettek meg a dinoszauruszok között. Kezdetben sokan szkeptikusak voltak a hibrid dinoszaurusz miatt, nem érezték szükségesnek az Indominus Rexet, de a bemutató után már sokkal pozitívabb reakciók születtek. Már tudjuk, hogy a második részben is született egy génkezelt lény (Indoraptor), de Colin Trevorrow a Total Filmnek elárulta, hogy a harmadik részben nem látunk ehhez hasonló új dinókat:

Már alig várom, hogy a harmadik részben kicsit visszamenjek a őslények korába, ahol vad és igazi dinoszauruszok éltek a természetben.

Szinte napra pontosan egy hónap múlva érkezik J.A. Bayona rendező Bukott birodalom című folytatása, ami első előzetes után sok jót nem ígért – csak egy kis futást, sikítást -, de az újabb előzetesek sokkal ígéretesebbnek tűntek. A rendező állítása szerint a film sokkal sötétebb és félelmetesebb lesz, mint az első rész volt, és már azt is tudjuk, hogy a harmadikat úgy kell elképzelnünk, mint thriller kalandot.

Written By
Kévés Bence Mihály

Rajongásom a filmek után igazán a 2000-es évek elején kezdődött, ami 2016-tól tartalomgyártásban és kritikaírásban nyilvánul meg a Wide Screen oldalon.