Íme a Jurassic World: Bukott birodalom ragadozója, az Indoraptor

Egy játék teljes pompájában felfedte a Jurassic World-folytatás franchise következő részének új dinoszauruszát, az Indoraptort.

Egy játék teljes pompájában felfedte a Jurassic World-folytatás franchise következő részének új dinoszauruszát, az Indoraptort.

A Jurassic World: Bukott birodalom előzetesében már vehettünk egy rövid pillantást a film új gonosz dinójára, de teljes egészében mindeddig nem mutatták meg nekünk a ragadozót. Most azonban egy frissen bemutatott új játék leleplezte a Bukott birodalom című folytatás gyilkológépét.

Nem ez lesz az első alkalom, amikor genetikailag létrehozott dinoszaurusszal találkozunk a filmben, hiszen a 2015-ös Jurassic Worldben már láttunk egy ilyen hüllőt. Ott abban a részben az Indominus Rex volt új, ami meglehetősen vegyes érzelmeket váltott ki a rajongók körében. Sokan feleslegesnek érezték, és jobbnak tartották volna, ha kedvenc T-Rexünk kap nagyobb szerepet, de akadtak olyanok is, akik örömmel fogadták az új húsevőt. Meglehet, hogy éppen ez az egyik oka annak, amiért megalkották nekünk a Velociraptor és más dinoszauruszok génkezelt utódját, amivel idén nyáron találkozhatunk a mozikban.

Total
0
Shares
Previous Article

Megvan, hogy mikortól vásárolhatod meg a Star Wars: Az utolsó Jediket lemezes formában

Next Article
Fekete Párduc

A Fekete Párduc már átlépte a 426 millió dolláros bevételt is

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!