x
Filmek

Henry Cavill továbbra is nyitott egy Superman folytatásra

Annak ellenére, hogy a rajongók továbbra is kitartanak Superman folytatása mellett, a Warner Bros. nem töri magát érte.

Henry Cavill továbbra is nyitott egy Superman folytatásra
  • Publishedjúlius 26, 2019

Annak ellenére, hogy a rajongók továbbra is kitartanak Superman folytatása mellett, a Warner Bros. nem töri magát érte.

Több arra utaló jel is volt, hogy elkészülhet a Man of Steel második része, de sajnos valami oknál fogva a DC és a Warner páros nem adja jelét a projektnek, és mindezt úgy, hogy több tehetséges rendezői is bejelentkezett már a rendezés jogára, a rajongókról már nem is beszélve, akik a 2017-es Az Igazság Ligája óta várják az újabb Superman felbukkanást – igaz a Shazam!-ban volt egy cameo jelenet a végén.

[penci_related_posts dis_pview=”yes” dis_pdate=”no” title=”Még több a témában…” background=”” border=”” thumbright=”yes” number=”4″ style=”list” align=”none” withids=”” displayby=”tag” orderby=”rand”]

A stúdiónál most más karakterek élveznek elsőbbséget, kezdve Wonder Womannel, de Shazam, az új Robert Pattinson-féle Batman, Supergirl, Flash és a The Suicide Squad karakterei elsőbbséget élveznek Henry Cavill karakterével szemben, miközben a DC képregények egyik legismertebb karakteréről beszélünk. Ennek ellenére Henry Cavill még mindig nyitott Krypton utolsó fiának szerepére, csak a telefonhívást várja, hogy újra szuperhős legyen.

A San Diego-i Comic-Conon találkoztak a színésszel, aki mi mást is mondhatott volna, minthogy nyitott továbbra is a DC Moziverzuma felé, csak…

Mi azért nagyon bízunk benne, hogy a Warner idővel belátja majd a dolgot, és inkább azokra az alkotásokra szentel nagyobb figyelmet, amikért a rajongók is megőrülnek, csak nehogy késő legyen már. Cavill jelenleg a Netflix saját gyártású The Witcher sorozatával van elfoglalva, de megfordult már a Mission: Impossible franchisenál is, szóval nehogy elhappolják a Warner elől az egyik legtehetségesebb talentumot.

Superman

Written By
Kévés Bence Mihály

Rajongásom a filmek után igazán a 2000-es évek elején kezdődött, ami 2016-tól tartalomgyártásban és kritikaírásban nyilvánul meg a Wide Screen oldalon.