Darth Vader

Hayden Christensent először pillanthatjuk meg Darth Vader szerepében az Obi-Wan Kenobi legújabb fotóján

A Sötét nagyúr bevonul.

A tegnapi napon több hivatalos képet is megosztott az Entertainment Weekly a Lucasfilm következő élőszereplős Star Wars-sorozatáról, majd este megérkezett a várva várt Obi-Wan Kenobi trailer is, ma pedig ott folytatja a lap, ahol abbahagyta tegnap. A délután folyamán közzétett egy új képet a Disney+ sorozatából, ezúttal Hayden Christensent láthatjuk Darth Vader szerepében visszatérni.

A Disney begyújtotta a rakétáját, bő két hónnap a premier előtt magasabb fokozatra kapcsolt. A tegnapi trailer és promóképek nyomán az EW megosztotta az első pillantást a visszatérő Hayden Christensenről, mint a mozitörténelem egyik legikonikusabb gonosztevőjéről, Darth Vaderről. Ben Kenobi szavával élve: “Inkább gép most már, mint ember. Eltorzult, gonosz.”

Le kell szögezni, hogy nem valami sokatmondó képet kaptunk a galaxis legnagyobb Sith lovagjáról. A képről nem derül ki, hol készült, de a beállítás és közeg nagyon hasonlít Vader kastélyéra, amiről már láttunk felvételeket a Zsivány Egyes: Egy Star Wars-történet című filmben. A Lucasfilm nem árulta el, milyen formában tér vissza Christensen. Faggatták erről a színészt, azonban nem válaszolhatott a kérdésre, viszont a kiszivárgott koncepciós képek szerint maszk nélkül is láthatjuk majd.

“Bárcsak elmondhatnám” – mondja az előzménytrilógia sztárja, amikor arról kérdezik, hogy Vader leveszi-e a sisakját. “Titoktartásra esküdtem fel”. Egy dolgot azonban megígért a színész: “Egy nagyon erős Vadert fogunk látni”.

A sorozat 10 évvel az A Sith-ek bosszúja után fog játszódni, amikor Obi-Wan elfogadta sorsát és megbarátkozott új életstílusával a Tatuinon. A tegnap bemutatott előzetes megerősítette, hogy a galaxis félelmetes Inkvizítoraival is találkozunk. De természetesen mindenki arra kíváncsi, hogy Darth Vader és Obi-Wan Kenobi újra találkozzon. A 2020-as Disney Investor Day alatt a Lucasfilm elnöke, Kathleen Kennedy úgy írta le ezt a nagy találkozót, mint az évszázad visszavágója.

Az Obi-Wan Kenobi főszereplői Moses Ingram, Indira Varma, Joel Edgerton, Bonnie Piesse, Kumail Nanjiani, Rupert Friend, O’Shea Jackson Jr., Simone Kessell és Benny Safdie, premierre pedig május 25-én kerül majd sor a Disney+-on.

Total
1
Shares
Previous Article
Batman

Matt Reeves elmondása szerint a Batman egyik spinoff-sorozata az Arkham Asylumra fókuszál majd

Next Article
Obi-Wan Kenobi

Az Obi-Wan Kenobi eredeti forgatókönyve eredetileg túl komor volt

Related Posts