Free Guy

Határozatlan időre elhalasztották a Free Guy és a Halál a Níluson bemutatóit – a Wonder Woman 1984 lesz a következő?

A következő vajon a Wonder Woman 1984 lesz?

Dátum nélkül maradt a 20th Century Studios következő két nagy alkotása is, a Free Guy Ryan Reynolds-szal a főszerepben, valamint a Halál a Níluson. A tervek szerint mindkét filmet decemberben mutatták volna be, de határozatlan időre a Disney törölte a premiereket. A döntés után a kérdés a következő, hogy mit lép erre a Warner Bros., esetleg a következő a Wonder Woman 1984 lesz?

Miután a stúdiók már törölték a nagyobb alkotások októberi és novemberi időpontjait a 2020-as naptárból, abban bíztunk, hogy legalább a Free Guy marad, ehhez képest a Disney jobbnak gondolta, ha december 11-ére kitűzött időpontot törlik, s egy későbbi időpontban kerül bemutatásra az alkotás. December 28-án szerették volna bemutatni a másik alkotást, a Halál Níluson című folytatást Kenneth Branagh rendezőtől Gyilkosság az Orient expresszen című film után. Gal Gadot-tal a főszerepben ennek a filmnek is határozatlan időre elcsúsztatták a bemutatóját.

Igazság szerint a döntéssel senkit sem leptek meg, hiszen a koronavírus-járvány fertőzöttek száma világszerte rekordokat dönt, az Egyesült Államokban is emelkedik a számuk, valamint a tengerentúlon a mozik csaknem fele még mindig nem nyitott ki, köztük olyan nagy városokban, mint Los Angelesben és New Yorkban. A naptárt nézve jelenleg egy nagy film maradt az év hátralévő részére, méghozzá a Wonder Woman 1984. A Warner Bros. többször is eltolta már a második részt, és tanulva a Tenet esetéből minden bizonnyal törölni fogják az idei dátumot.

Ugyanakkor a stúdiók a kisebb alkotásokat továbbra is bemutatják majd a mozikban. A Croodék: egy új kor animációs filmet december elején mutatja be a Universal, majd az új egyezség alapján később PVOD, azaz fizetős digitális formában is elérhetővé teszi az ünnepek alatt. A másik pedig a Freaky című horrorkomédia, amit november 13-ára jegyeztek.

Total
1
Shares
Previous Article
Bosszúállók: Végjáték

Még be sem mutatták, de már berendelték a második évadot a Loki Disney+ sorozatból, és a forgatás időpontját is kitűzték?

Next Article

TESZT: Superliminal

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!