Free Guy

Ryan Reynolds kulisszák mögötti fotókkal leplezte le a Free Guy valamennyi vendégét

Sztárok sorát vonultatták fel a Free Guyban.

Mint azt már mindenki tudja, a főszereplőt alakító Ryan Reynolds és Jodie Comer mellett több világsztár is vendégszerepet vállalt a Free Guy című vígjátékban. Sokat nem rejtegettek, kiszúrhattátok őket a filmvásznon, de akadtak olyanok is, akiket csak szinkron alapján lehetett beazonosítani. Ha esetleg lemaradták volna a világsztárok vendégszerepéről, akkor Reynolds most kulisszák mögötti fotókkal mutatja be, hogy kikről maradtál le.

A nyár és talán az év egyik nagy meglepetése a Free Guy. Egy felettébb szórakoztató kis film, ami még kritikákban és bevételben is erősen kezdett. Éppen ezért a Disney sem szeretné veszni hagyni az ötletet, gyorsan berendelték a folytatást. De visszakanyarodva, hogy kik is voltak ezek a vendégek? Reynolds közösségi oldalán osztott meg négy forgatási képet a vendégekről.

Channing Tatum részvétele nem okozott nagyobb fejtörést, hiszen már az előzetesben is megmutatták, és a film legelső jelenetében is látható. Később pedig egy közös jelenetben visszatér Ryan Reynolds és Jodie Comer oldalán. Dwayne Johnsonról talán lemaradtál, mert eltakarták az arcát, ugyanis ő alakította az egyik bankrablót. Hugh Jackman azt a maszkos játékost alakítja, aki információkat ad át Molotov Girlnek a sikátorban, de talán a legnagyobb cameot Chris Evans mutatta be. A színész miközben telefonján a végső nagy harcot nézni, a videojátékban Amerika Kapitány pajzsát használja Guy, és ezen nagyon kiakad.

A Free Guy már a mozikban. Eredetileg úgy tervezték, hogy a mozikban és online is bemutatják a filmet, de a Disney erről néhány nappal a premier előtt lemondott.

Total
12
Shares
Previous Article
Halálos iramban 9.

Kitűzték a Halálos iramban 10. premier időpontját

Next Article
Cyborg

Mi kell ahhoz, hogy Ray Fisher újra Cyborg legyen: a Warner Bros. bocsánatkérése

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!