x
Close


Közelgő események

Filmek

Ryan Reynolds megerősítette, hogy a Disney nagyon akarja a Free Guy folytatását

Nemcsak a rajongók, a stúdió is akarja a folytatást?

Ryan Reynolds megerősítette, hogy a Disney nagyon akarja a Free Guy folytatását
  • PublishedAugust 15, 2021

Még csak a héten mutatták be a Free Guyt a mozikban, de a Disney máris a folytatást akarja belőle. Mindezt a főszereplőt alakító Ryan Reynolds mesélte el, hogy a hétvége mozis bemutató után a Disney mire készül. Előbb itt is hibrid-modellről beszéltek, azaz pontosan azon a napon mutassák be a mozikban és a Disney+ streamingszolgáltatón a filmet, de végül ezt leszavazták, s csak mozi lett belőle.

Reynolds közösségi oldalán megosztott egy hírt a folytatással kapcsolatban, amiben örömét fejezte ki, hogy három évvel a Free Guy forgatása után végre kijött ez az eredeti IP cím. Még a 20th Century Fox égisze alatt készül a film, de annyira megtetszett a Disneynek a franchise, hogy folytatást akarnak. A színész szerint ez nem vágyálom, mert a stúdió tényleg meg akarja csinálni.

A Disney megerősítette, hogy a Free Guy folytatását tervezik, miután Shawn Levy megosztotta gondolatait. A direktor arról beszélt korábban, hogy Reynolds karakterével mi történhet, merre lehet továbbvinni ezt a történetet. Ha rajta múlik, akkor szívesen látná Guyt (így hívják a főhőst a filmben) egy crossoverben akár a nagysikerű Call of Duty címmel, vagy akár a Minecraft univerzumában, de más címek is jöhetnek a videojáték univerzumból.

Nem kirobbanó kritikákat kapott a film, de többnyire pozitívan fogadták a kritikusok. A film első felét mindenki imádta, egyedi volt a hangvétele, ami azonban rontott a film megítélésen, az a második felvonás, ami miatt kevesebb pontszámot kapott a film. De ettől függetlenül egy nagyszerű filmről van szó. A siker mellett szól továbbá, hogy a Fekete Özvegy premierje körül kialakult balhé után a Disney törölte az online premiert, helyette kizárólag a moziba küldte a filmet.

Free Guy
Written By
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.