Harrison Ford

Harrison Fordnak fogalma sem volt arról, hogy mi az az Erő-szellem

A Star Wars franchise ikonikus szereplőjét alakító Harrison Ford csak most szerzett tudomást az Erő-szellem fogalmáról.

A Star Wars franchise ikonikus szereplőjét alakító Harrison Ford csak most szerzett tudomást az Erő-szellem fogalmáról.

Az elmúlt időben Hollywood ikonikus arca, Harrison Ford közel olyan híressé vált a filmszerepeire vonatkozó kérdésekre adott válaszai után, mint magukkal a főszerepekkel. Bár közel negyven évig majdhogynem mindig hasonló kérdéseket tettek fel, és hasonló dolgokról kérdezték a színészt, azért akadnak még olyan dolgok, amit így a messzi-messzi galaxisban töltött öt szerep után illene tudni.

Éppen a USA Today készített interjút a színésszel A vadon hívó szava új alkotása bemutatója előtt, amikor a Star Wars: Skywalker kora vendégszerepéről kérdezték, mire csak annyit felelt, hogy a történet szempontjából hasznosnak ítéli meg a jelenetet, hiszen ez vezetett Adam Driver karakterének fejlődéséhez is, illetve hogy nagy esély van arra, hogy a jövőben újabb közös jelenetben tűnnek fel.

Azonban mikor arról kérdezték, hogy Kylo Ren víziójában Han egy Erő-szellem volt-e vagy egy régmúlt emléket idéztek fel, a színész olyat válaszolt, amitől fejünkhöz kaptunk:

Szóval így állunk. Még maguk a színészek sem tudják sokszor, hogy éppen milyen karaktert játszanak egy adott történetben. Emlékezzünk csak a csodás Gwyneth Paltrow korábbi megjegyzései, aki még csak azt sem tudta, hogy milyen film forgatásán van, és hogy kik voltak a színésztársak.

Total
35
Shares
Previous Article

Sophia Loren a Netflixen tér vissza

Next Article
Fekete Özvegy

Egy promóciós kép minden ízében bemutatja Kiképzőt, a Fekete Özvegy-film gonoszát

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!