Főoldal Másvilág Hamarosan újabb Star Wars kötet érkezik a Szukits Könyvkiadótól
Másvilág

Hamarosan újabb Star Wars kötet érkezik a Szukits Könyvkiadótól

Egy új trilógia első kötete Timothy Zahntól.

366

A nem olyan régen általunk is bemutatott Star Wars: Az Ellenállás újjászületése kötet után, még mindig nem apadt el a Szukits Könyvkiadó által magyarul megjelentetni kívánt Star Wars sztorik sora. Itt is van a legújabb, melyet már elő is lehet jegyezni a kiadó webshopjában. A valamikor az idei évben érkező kötetről és annak történetéről lent többet is megtudhattok.

A galaxis peremén túl terülnek el a zűrzavaros, feltérképezetlen és szinte járhatatlan Ismeretlen Régiók. Amelyek rengeteg titkot és ugyanannyi veszélyt rejtenek. Az örvénylő káosz szívében fészkel a Chiss Birodalom, egy rejtélyes faj, és az őket vezető Kilenc Uralkodócsalád otthona. A chissek világa a nyugalom és a stabilitás szigete. Ám a fővárosuk ellen intézett vakmerő támadás következtében a béke darabokra hullik. A támadók kilétére semmiféle nyom nem utal, így az összezavarodott chissek egyik legragyogóbb tehetségű fiatal tisztjüket küldik a láthatatlan ellenség felkutatására. A közrendi származású katonát Thrawnnak hívják. A Chiss Expanziós Flotta erejének támogatásával és bajtársa, Ar’alani admirális segítségével, Thrawn elkezdi összerakni a mozaikdarabkákból a keresett válaszokat. Ám miközben – az első parancs értelmében – egyre mélyebbre hatol a népe által Khaosznak nevezett hatalmas területen, az ifjú tiszt kénytelen belátni: a kapott küldetés nem az, aminek látszik. A Chiss Birodalmat fenyegető veszély pedig csak a kezdet.

Szerző

Nappal tisztességes családapaként funkcionálok, de altatás után előveszem a controllerem, hogy kialvatlanra játszhassam magam.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...

Star Wars Jedi Survivor
Játékok

Az EA törölt egy Star Wars-játékot, a Vasember és Fekete Párduc projektek még készülnek

Leépítések és törölt projektek az Electronic Arts-nél, de készül a Star Wars...

Star Wars: Skywalker kora
Filmek

Ian McDiarmid egy elmélettel állt elő arról, hogy Palpatine császár szexelt-e

Belegondolni is vad, hogy Palpatine szexelt, de miért ne tette volna?