Godzilla vs Kong

Godzilla egy hatalmas parasztlengővel kiüti Kongot a Godzilla Kong ellen új nemzetközi előzetesében

Godzilla és Kong tovább gyepálja egymást.

Mikor az HBO Max február elején bemutatta a Godzilla Kong ellen előzetesét, tátva maradt a szánk. Egy ilyen trailer után sokakban megfogalmazódott a kérdés, miért kellett ennyit várni rá. Talán nem túlzás kijelenteni, hogy mindenki egyaránt odavolt a videóban látott képsorokért, s reméljük, hogy maga a film sem okoz csalódást. Most pedig két héttel később befutott az első nemzetközi előzetes Japánban.

Hosszú várakozás után a Legendary Pictures két hete mutatta be a film első előzetesét. Godzilla rajongói kissé csalódottak voltak a trailer után, mert egyfelől a videóban úgy tüntették fel az őshüllőt, mint a film főgonoszát, de azt is ellenezték, hogy Kongnak sikerült felülkerekednie ellenfelén. Most azonban a készítők vigaszdíjként megmutatták, hogy Godzilla és Kong harca kiegyenlített lesz, mert miután Kong földre vitte Godzillát az anyahajó fedélzetén, egy parasztlengővel vág vissza a hatalmas őshüllő.

Ettől az egy jelenettől eltekintve az előzetes többi része megegyezik a két héttel korábban bemutatott vágástól, de itt-ott felfedezhetünk egy-egy új képkockát is. Továbbra sem derült ki, hogy ki lesz a főgonosz, mert bár úgy tűnik, hogy Godzilla a rosszfiú, ám a videókat kikockázva sokan kiszúrták a Toho család egyik ikonikus szörnyét.

A világ egyensúlya a tét a legendák ütközésével a Godzilla vs. Kong című filmben, miközben ezek a mitológiai ellenfelek egy látványos harcban találkoznak az idők folyamán. Kong és az ő védelmezői veszélyes utat tesznek meg, hogy megtalálják Kong igazi otthonát, és velük van Jia, egy fiatal árva lány, akivel egyedülálló és erőteljes kötődés alakult ki. De útjuk során váratlanul szembetalálják magukat a felbőszült Godzillával, és hatalmas rombolást hagynak maguk mögött. Az epikus összecsapás a két Titán között – láthatatlan erők műve – csak a kezdet, amit a Föld mélyen magába temetett.

A Szörnyuniverzumban a Godzilla Kong ellen lesz a negyedik a sorban. 2014-ben bemutatták a Godzillát, 2017-ben a Kong: Koponya-szigetet, és 2019-ben a Godzilla II. – A szörnyek királyát. A Godzilla Kong ellen március 31-én érkezik egyszerre a mozikba és VOD-formában az HBO Maxon.

Total
20
Shares
Previous Article
The Falcon and the Winter Soldier

[SBLV] A The Falcon and the Winter Soldier előzetesében Sam végre felveszi Amerika Kapitány pajzsát

Next Article

Top 5 legjobban várt PlayStation játék idén

Related Posts