Godzilla vs Kong

Godzilla és Kong durván egymásnak esett a Godzilla vs Kong első előzetesében, de csak egy maradhat életben

Brutálisan nagyot szól a Godzilla vs. Kong első előzetese.

Ahogy azt megígérték nekünk, megérkezett a Godzilla vs. Kong első előzetese, és amellett, hogy a trailer közelebb vitt minket a film cselekményéhez, még abba is kaptunk betekintést, hogy milyen szédületes harcot látunk majd a két fenevad között. Sőt, már rögtön az első videóban elárulták, hogy csak az egyikük maradhat életben. Vajon az óriásmajom vagy az őshüllő élheti túl ezt a harcot?

Őszintén szólva, nem erre számítottunk. A korábbi filmek után nem gondoltuk volna, hogy ennyire szédületes és látványos lesz a következő rész. Az első képsorokból úgy tűnik, mintha a készítők a Szörnyuniverzumot keverték volna a Halálos iramban szériával. A videóból megtudjuk, hogy az emberiség úgy döntött, hogy elszállítják Kongot a Koponya-szigetről, mert Godzilla felett elvesztették az irányítást, s szükségük van valakire, aki megállítja az őshüllőt. Ugyanakkor csak egy kislány képes kapcsolatba lépni és iránytani az óriásmajmot. Az előzetesből az is kiderült, hogy a Titánok közül Godzilla lesz az antagonista, míg Kong a hős.

A világ egyensúlya a tét a legendák ütközésével a Godzilla vs. Kong című filmben, miközben ezek a mitológiai ellenfelek egy látványos harcban találkoznak az idők folyamán. Kong és az ő védelmezői veszélyes utat tesznek meg, hogy megtalálják Kong igazi otthonát, és velük van Jia, egy fiatal árva lány, akivel egyedülálló és erőteljes kötődés alakult ki. De útjuk során váratlanul szembetalálják magukat a felbőszült Godzillával, és hatalmas rombolást hagynak maguk mögött. Az epikus összecsapás a két Titán között – láthatatlan erők műve – csak a kezdet, amit a Föld mélyen magába temetett.

A Szörnyuniverzumban a Godzilla vs. Kong lesz a negyedik a sorban. 2014-ben bemutatták a Godzillát, 2017-ben a Kong: Koponya-szigetet, és 2019-ben a Godzilla II. – A szörnyek királyát. A Godzilla vs Kong március 26-án érkezik egyszerre a mozikba és VOD-formában az HBO Maxon.

Total
53
Shares
Previous Article

Kiszivároghatott a Dying Light 2 gyűjtői változata

Next Article
Godzilla

Az ott tényleg MechaGodzilla?! Ti kiszúrtátok a Godzilla vs. Kong első előzetesében?

Related Posts