Wide Screen
Image default
Filmek

Geoff Johns lemond a DC elnöki posztjáról, és ő írja a Zöld Lámpás új forgatókönyvét

A nap egyik nagy híre, miszerint Geoff Johns a DC Entertainment vezetője lemond, hogy megírja a Zöld lámpás forgatókönyvét.

A nap egyik nagy híre, miszerint Geoff Johns a DC Entertainment vezetője lemond, hogy megírja a Zöld Lámpás forgatókönyvét.

A The Hollywood Reporter forrása megtudta, hogy Geoff Johns sok évnyi munka után lemond a DC Entertainment vezető szerepéről, azonban a munka nem szakad meg, hiszen továbbra is kreatív tanácsokkal látja el a stúdiót. Geoff Johns már így is elfoglalt volt, hiszen részt vett a Wonder Woman 2 szkript elkészítésében, de vezető szerepet játszott az Aquaman gyártásában is. A legfrissebb hírek szerint olyannyira szoros kapcsolatról van szó, hogy Johns írja a Zöld Lámpás című film forgatókönyvét, miközben új céget is alapított már Mad Ghost Productions néven, ami filmek gyártására, televíziós műsorokra és képregényekre fókuszál.

A készülő új Zöld Lámpásról sok információt nem osztottak meg, mindösszesen annyi ismert, hogy Hal Jordan és John Steward csatlakozott a DC Filmes Univerzumhoz, s ők ketten készítik az új részt. De ez csak egy, a DC sok terve közül, hiszen készülőben van a The Batman, Flashpointamit talán időközben törölni kényszerült a stúdió -, Az Acélember 2, Nightwing, Cyborg is saját filmmel jelentkezik, Black Adam, Suicide Squad 2., Batgirl, Blackhawk, Joker – egyszer Martin Scorsese filmezésében, és egyszer Jared Leto alakításában -, és még sorolhatnánk a hosszú listáról a filmeket.

Még több a témában...

Steppenwolf brutális lesz Az Igazság Ligája rendezői változatában, és erről Zack Snyder is megosztott egy képet

Kévés Bence Mihály

A DC FanDome hihetetlen palettával készül, több mint 300 vendéget jelentettek be

Kévés Bence Mihály

James Gunn megmutatta a The Suicide Squad logóit, és még a magyar címre is fény derült

Kévés Bence Mihály

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat