x
Close


Közelgő események

Filmek

Gal Gadot megerősítette, Joss Whedon valóban megfenyegette, hogy tönkre teszi a karrierjét

Gal Gadot megerősítette a vádakat.

Gal Gadot megerősítette, Joss Whedon valóban megfenyegette, hogy tönkre teszi a karrierjét
  • PublishedMay 9, 2021

Ray Fisher még tavaly borította a bilit azzal, hogy Zack Snyder távozása után milyen körülmények között forgattak, a Warner Bros. és a rendező tisztességtelenül bántak a színészekkel a pótforgatáson. Ez végül ahhoz vezetett, hogy a stúdió belső vizsgálatot indított az ügy kivizsgálására. A döntés pontos részleteit nem hozták nyilvánosságra, ugyanakkor beszédes, hogy Whedon „szabadságra” ment.

A színésztársak végig kiálltak Fisher mellett, Jason Momoa többször is kifejtette együttérzését társával. A Wonder Woman 1984 bemutatója alatt feltették a kérdést a főszereplőt alakító Gal Gadotnak is, de diplomatikusan hallgatott. Csak egy rövid nyilatkozatot adott ki a képviselőin keresztül a 2017-es esetre reagálva. A kommüniké után arról olvashattunk, hogy Joss Whedon és Gal Gadot összetűzésbe került a pótforgatáson. Eddig hallgatott a színésznő, most azonban megerősítette, hogy megfenyegették. Az esetről több hírportál is beszámolt.

[Whedon] azzal fenyegetőzött, hogy árt Gadot karrierjének, és becsmérelte Wonder Woman rendezőjét, Patty Jenkinst. Joss azzal hencegett, hogy kikezdett a színésznővel. Azt mondta, hogy ő az író és Gadot fogja be a száját, s mondta a sorokat, valamint hihetetlenül hülyének tüntetheti fel őt ebben a filmben.

Az izraeli Mako weboldalnak adott interjújában megtörte a csendet, s röviden mesélt a rendező viselkedéséről. Az interjú héberül készült, de már megjelent a The Direct fordítása a cikkről.

Joss Whedon azt mondta nekem, hogy véget vet a karrieremnek, egyenesen azt mondta, hogy ha csinálok valamit, akkor gondoskodik róla, hogy gyötrelmessé tegye a karrierem. Inkább gondoskodtam erről.

Gal Gadot

Itt valószínűleg arra utalt az utolsó mondatban Gadot, hogy a beszélgetés után megkereste a Warner Bros. vezetőit, akik az eset után komolyan vették az ügyet, hiszen a rendezőnek a múltban volt már hasonló esete. Többet nem hagyták Whedont és Gadotot kettesben a forgatáson, a stúdió képviselői mindig jelen voltak.

Gal Gadot
Written By
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.