Obi-Wan Kenobi

Ewan McGregor megerősítette, mikor és hol forgatják az Obi-Wan Kenobi-sorozatot

A legendás jedimester hamarosan visszatér.

Két éve már annak, hogy a Lucasfilm bejelentette az Obi-Wan Kenobi című Disney+ sorozatot Ewan McGregor főszereplésével. A sorozatot a tervek szerint pontosan egy évvel korábban szerették volna leforgatni, ám a stúdió leállította a munkát, s mindenkit hazaküldött. Ezt követően pedig átdolgozták a forgatókönyvet, ami elmondások szerint túl nagy hasonlóságot mutatott a The Mandalorian történetével.

Ewan McGregor tavaly a The Mandalorian második évad forgatása alatt már beugrott egy jelmezpróbára, hogy megnézzék, vajon jó-e még rá Obi-Wan Kenobi jelmeze. Rendkívül nagy érdeklődés előzi meg a projektet, amiben Kenobi mellett még Hayden Christensen is visszatér Darth Vader szerepében. A nagy visszatérést az évszázad visszavágójaként írta le tavaly a 2020 Disney Investor Day alatt Kathleen Kennedy, a Lucasfilm elnöke.

Eddie Izzard, európai humorista beszélgetett a színésszel egy maratoni stream alatt, amikor McGregor bedobta a chatbe, hogy rövidesen kezdődik a sorozat forgatása. A színész megerősítette, hogy a forgatásra tavasszal kerül sor Los Angelesben, vagyis a pletykákkal ellentétben nem angliai kisvárosokban fogják filmezni a limitált sorozatot. Illetve ugyanazt a technológiát fogják használni, ami bevált a The Mandalorian-nál is.

Késő tavasszal kezdjük, és itt fogjuk forgatni ezt a sorozatot L.A.-ban, nem [Európában]. Olyan vicces, hogy minden héten megjelenik egy új riport erről… Édesapám folyamatosan küldi nekem a linkeket azzal a szöveggel, ’Azt hittem, hogy Los Angelesben forgatod’. Van egy másik bulvárlap, ami arról számolt be, hogy valamiféle bizarr városban forgatunk majd valahol… És ezután azt szeretnék, ha Bostonban forgatnánk, majd hogy forgassunk – nem, nem Boston volt, hanem az angliai Boston. De nem itt, hanem Los Angelesben fogunk forgatni, és a The Mandalorian-nál használt technológiával fogjuk elkészíteni a sorozatot.Ewan McGregor

Már megerősítették, hogy a sorozat 10 évvel az A Sith-ek bosszúja után fog játszódni, ami azt jelenti, hogy Obi-Wan már hozzászokott az új életstílusához. Arra is van esély, hogy már a történet kezdete előtt találkozott az Inkvizítorokkal, amely komolyabb konfliktust eredményezne közte és a vérszomjas vadászok között a show eseményei során. Talán a Darth Vader és egykori mestere régóta várt találkozója során előbbit maguk az Inkvizítorok fogják kísérni. Ez egy érdekes eleme lehetne a sorozatnak, amelytől talán még inkább fel lennének csigázva a rajongók.

Obi-Wan Kenobi
Total
2
Shares
Previous Article

Az új Battlefield már ősszel megérkezik

Next Article

Végre bemutatkozott a Total War Warhammer III

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!