A Hangya és a Darázs

Evangeline Lillytől megtudtuk, mikor kezdődik az Ant-Man and the Wasp: Quantumania forgatása

Hamarosan már a forgatásról jelentkezik Evangeline Lilly.

Még a tavalyi év végén erősítették meg, hogy milyen címen fogják bemutatni A Hangya franchise harmadik részét, valamint arra is pont került, hogy a korábbi két részt is jegyző Peyton Reed visszatér rendezőként a trilógia harmadik részére, ami pedig a főszerepeket illeti, Hangya szerepében ezúttal is Rudd kap szerepet, de mások mellett Evangeline Lily, Michael Douglas és Michelle Pfeiffer is visszatér.

Kevin Feige a Disney investor Day alatt jelentette be, az Ant-Man and the Wasp: Quantumania címet kapta a trilógia harmadik része. De egy másik fontos bejelentésre is sor került télen, mégpedig hogy Kathryn Newton váltja Emma Fuhrmann-t Cassie Lang szerepében. Bár nem teljesen tiszta, erre miért került sor, de talán a Marvel Studios egy ismertebb színésznőt szeretne erre a szerepre, akinek fontos szerepet szánnak a jövőben. A dolgok azt igazolják, hogy a Marvel a Fiatal Bosszúállókon dolgozik. Azt is megtudtuk, hogy a Fantasztikus Négyes legendás ellenfele, Kang, a hódító lesz a hősök ellenfele, akit Jonathan Majors kelt majd életre a filmvásznon. Kang szintén többször összetűzésbe került a Fiatal Bosszúállók csoportjával a múltban.

De most már legalább azt is tudjuk, hogy mikor fogják fényképezni a trilógia befejező részét, köszönhetően a visszatérő társ-főszereplőnek. Evangeline Lilly a közösségi médiában az egyik rajongói kérdésre válaszolt, hogy mikor fogják elkezdeni a fényképezést, mire a színésznő csak annyit felelt, hogy 2021 nyarán indul a móka. Hogy pontosan mikor kerül sor erre, nem derült ki, de Lilly megígérte a rajongóknak, hogy hamarosan már a forgatásról fog képet megosztani.

Sok mindent nem tudunk elmondani a történetről, bár Kang és Cassie Lang szerepe miatt kezd körvonalazódni a sztori. A képregényekben a tinédzser apja nyomdokaiba lép, és saját belátása szerint szuperhőssé válik. Magát Stature-nek hívja a hős, aki többnyire inkább nagyobb méretet szeret ölteni, mint összezsugorodni. Valószínűleg ebből már látunk részt majd A Hangya harmadik részében is, különös tekintettel a megjelent pletykák után, hogy ez a film fogja felvezetni majd a Bosszúállók egy új formációját, a Fiatal Bosszúállókat. A másik pletyka szerint Cassie Lang mellett Hailee Steinfeld karaktere, Kate Bishop is szerepet kap majd a csapatban, akit jelenleg Clint Barton vett szárnyai alá a Sólyomszem Disney+ sorozatban. A fiatalok a folytatásban olyan gonosszal kerülnek szembe, mint Kang, a hódítóval.

Az Ant-Man and the Wasp: Quantumania egyelőre bemutató nélkül szerepel a Marvel Studios tervei között.

Total
1
Shares
Previous Article
A galaxis őrzői

James Gunn megerősítette, hogy mikor kezdődik A galaxis őrzői vol. 3. forgatása

Next Article

Holnap láthatjuk az idei első State of Play-t!

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!